Каталог

Norāda neatbilstošu zīmolu!

Sveiki. Jau, kuro reizi saskaros, ka ieraugu, o tās zīmola drēbes, kas man patīk..uzspiežu un tur teksts:" zīmols norādīts uzmanības pievēršanai." 🥴 Liekas neforši. Laikam jau būtu nereāli, ka admins to izsekotu, bet varbūt ir iespēja ziņot?
Dress for Princess
Piekrītu 100%. Kaitina tas, ka sekojot tikai tiem zīmoliem, kas man patīk, ļooooti daudz pēdējā laikā, pārādās šie mistiskie ''zīmols norādīts uzmanības pievēršanai." :( Kam to vajag? Ja cilvēki grib iegādāties konkrētu zīmolu preces, nevis tās, ko grib pārdot, šādā veidā pievēršot uzmanību un maldinot pircējus
rubideix
Te ir viena pārdevēja, kura no manis pirms laiciņa nopirka visādas lietiņas, tiesa gan, citā portālā. Un tagad es skatos, ka viņa pārdod tās lietas šeit vismaz 5x dārgāk. Labi, lai jau, BET viņa maldina par preces stāvokli un firmu. Pārdod vienu peldkostīmu, kurš ir no newyorker, norādot, ka tas ir "zara" un pa 16€,lai gan viņš bija jau ļoti novalkājies, es viņai pa 2€ viņu atdevu😂 es nezinu, vai man vajadzētu kādu brīdināt? Vai, lai pašas meitenes saprot, ka ieberzušās? Nezinu.
Pērles ♥ ♥
Es noteikti pierakstītu, kaut komentāru. Man bija līdzīgi. Pārdevu Coo culte kleita ir mini defektu, tapēc pa lēto. Skatos pēc laika, ka ielikta pārdošanā, protams, dārgāk, bet tas sīkums. Bet nav norādīts tas defekts🥴 es pierakstīju komentārā - vai defekts ir novērsts? Uzreiz izdzēsa sludinājumu.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.