Par pārdotas pērles atzīmēšanu kā "pārdots"

Man arvien biežāk gadās, ka pircēja raksta "pa taisno", apejot opciju "vēlos iegādāties". Respektīvi - izpaliek oficiālā sarakste un darījuma beigās man nav iespēja pie pārdotās pērles atzīmēt, ka tā ir pārdota, sludinājums vnk jādzēš.
Sīkums, bet man patiktos, ja es tomēr varētu atzīmēt pērli kā pārdotu arī tad, ja pircēja nav gājusi portāla paredzēto ceļu :)
Ingas Garderobe
Man atkal ir otrādi, arvien biežāk pārdevējas "apiet" iespēju, lai par viņām atstāj atsauksmi un vienkārši dzēš sludinājumu, nevis atzīmē, ka esmu nopirkusi. Tā, starp citu, ir reāla iespēja krāpties un atsauksmi atstāt nebūs iespējams.
morandi25inbox.lv
A man vispār neviena neatstāj atsauksmi, kaut es biju atstājusi pircējām pozitīvas atsauksmes. Tad nu sapratu, ka laikam man vienalga, jo ja gribēs ko nopirkt vai pārodt, tad ticēs arī bez nevienas zvaigznes , vai nu kā tur tā vērtējumu sistēma notiek:)
liga-j.
Piekrītu, atsauksmes ir laba lieta, bet negribas lai viss andeles pasākums ievelkas ar milzīgu ceremoniju! :) Pati bieži vien vnk rakstu facebookā lai sarakste notiek operatīvi, nevis vislaik refrešot lapu vai refrešot gmailu - kur pienāk info.
Shona* Clothes
Ne pa tēmu, bet labi, ja Jums nopērk un atstāj atsauksmi! Man meitene pieteicās, paprasīja konta datus. Es sakārtoju paciņu un pieliku vēl dāvaniņas labas kosmētikas veidā, pasta staciju biju ar mieru segt uz pusēm...atteicu divām meitenēm, bet šī pircēja šodien vienkārši nospieda opciju "atteikties". Saprotu, visādi var būt...bet var taču uzrakstīt tos divus vārdus, ka nevajag vairs...! ļoti nepatīkami.
pērļu pūralāde
Man ir bijuši kādi 10 darījumi kopumā,bet neviena nav atstājusi atsauksmi,kaut gan atraksta,ka derēja un patika.
Tad apģērbs,kuru rezervēju konkrētajam cilvēkam,jo ņemšot 100%,esmu nosūtījusi konta info,bet vairs man neatbild vairākas dienas.Un vēl uz pāris lietām ir meitenes pieteikušās,portālā ir visu laiku,bet uz vēstulēm neatbild.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.