Kā rīkoties?

Sveikas, meitenes!
Ir radusies situācija, diez gan bēdīga.
Pārdevu džemperīti, es teiktu labā stāvoklī, bez nēsājuma pazīmēm. Pārdevu 11.decembrī, meitene ielika atsauksmi sākumā 5, saņemot preci nomainīja uz 3 (uz atsauksmi atbildēju, vēloties risināt šo jautājumu, nesaņemot ziņu, nosūtīju ziņu arī privāti sarakstē), viņu neapmierināja džempera stāvoklis, mēģināju problēmu risināt, taču man neatbildēja līdz šai dienai, un noteikti zinu, ka tādu lietojuma pazīmju nebija, kādas tagad piedēvē, pirms izsūtīju, izmazgāju!
Šodien, 4 mēnešus vēlāk saņemu vēstuli ar ziņu, ka viss ir slikti, džemperis esot bijis saplēsts utt., kā rīkoties?
Pārmetumi ir par to, ka saņemts SAPLĒSTS džemperis, taču meitene man tagad raksta, ka saplīsis pēc mazgāšanas.
Man, protams, nav problēmu aizskaitīt naudiņu atpakaļ, ko es arī izdarīšu!!! Bet vai šis būs “godīgi” atrisināts? Meitenes esam uzmanīgas un pārbaudām, preci ko sūtam, saņemam, un kam sūtam! :)
Naudiņa ir ceļā pie pircējas! Ja nu tulīt tiks rakstīts, ka naudiņa nav saņemta utt., tad šobrīd citadelei notiek kaut kāds uzlabojums un darījums tiks veikts, pēc tā noteiktā laika! 👍🏼Kas saņemšu ziņu no Citadeles, ka naudiņa aizskaitīta, šo forumu slēgšu! Atvainojos meitenēm, ja nemanīju, ka džemperītis tiešām “tik sliktā stāvoklī”!! Katra esam citādāka, kas vienai ir labā stāvoklī - otrai “lupata”, uz priekšdienām sataisam bildes apģērbam no visām pusēm, un noteikti laicīgi ziņojam pārdevējam, ja kaut kas neapmierina, lai negadītos nelāgas situācijas un būtu iespēja tās atrisināt uzreiz! 🙏🏼😊
Naudiņa ir aizskaitīta atpakaļ pircējai!
Jauku visām vakaru! 💗
Ilze Ilze
Pat ja pārdevēja tādu pārdevusi (mēs nezinām) pircējam tomēr būtu jāpārbauda prece daudz agrāk, nevis pēc mēneša. Jo ilgāk gaida jo lielāka iespēja ka pircējs pats (vai kāds cits kuram pieeja pircēja skapim) kaut ko sabojājis. Arī to mēs nezinām pēc tik ilga laika. Neko vairs nepierādīsiet. Nākamreiz visu pārbaudiet tajā pašā vai dažu dienu laikā. Te nav veikali, bet pat veikaliem ir tikai 14 dienu atpakaļsūtīšana. Turklāt, kašķis par 5 eiro pēc x mēnešiem. Liekaties mierā un nākamreiz pārbaudiet uzreiz. Mācaties no kļūdām, nav vairs nekāda jēga apsaukāties vai likt atsauksmes.
Ilze Ilze
Nu tieši tā, lai būtu kā atgādinājums visiem ka labāk uzreiz visu pārbaudīt, gan tas ka pretenzijas jāizsaka uzreiz. Savādāk tas vairs nav nopietni ņemot vērā ka pircēji paši pa to laiku var visu sabojāt, mēs taču nezinām. Arī bieži vien nolieku paciņas malā jo nogurums vai nav steidzami, bet var kaut vai nakamajā dienā no rīta kad vairāk spēka attaisīt un apskatīt. Vienalga vai no liela veikala vai andeles. Nav saprotams ko vēlaties te panāk. Drīzāk rakstiet nevis kā uzbraucienu, bet vispārīgu atgādinājumu/padomu.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.