Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

❗️IESAKAT KRĒMUS, ATTĪROŠOS LĪDZEKĻUS U.C

Sejas rozācija, pinnes

Ko iesakat ? Kas Jums palīdzēja ?
Šobrīd lietoju no La Roche Posay, bet nekādu uzlabojumus neredzu :(
madam.madonna
Rozācijai un pret pinnēm labi der produkti ar azelaic acid. Theo.lv ir nopērkama Revox Azelaic acid 10% emulsija (8 eiro laikam). Ļoti laba. Ordinary esot produkts, bet to neesmu mēģinājusi. Ir arī vietējais Līga ražojums, bet tas ir graudains un divreiz dārgāks. Mēnessaptiekas mājaslapā var meklēt pēc sastāvdaļām arī, ne tikai pēc preces nosaukuma. Man rozācijas nav, bet sāpīgās pumpas ik pa laikam metās, kopš lietoju produktus ar azelaic acid, neviena tāda vairs nav uzmetusies.
elinau
Man gan nav rozācija, taču uz vaigiem bija apsārtuma pleķ, kuri vienu dienu bija mazāki, vienu dienu lielāki. Uz katra vaiga savādākas formas + periorālais dermatīts. Ilgstoši lietoju La riche posay un iespringu uz sejas produktiem. Tad bija šī ziema, kad vajadzēja apdomāt finanses un es nopirku Drogās Alkmene sejas putas ar tējas koka eļļu un Garnier Hyaluronic želeju. Mana sejas āda jau dauduz gadus nav bijusi TIK laba un svaiga! Ne melno pinktiņu, ne pumpu, ne apsārtuma, ne aizklapētu poru + periorālais dermatīts pazuda. Biju tā sapriecājusies par Alkmeni, ka biju nopirkusi arī viņu sejas krēmu, taču tas gan pēc pirmās lietošanas reizes sakairināja sejas ādu un saasināja manu dermatītu x10🙂
matylor
Es personīgi uzskatu, ka Eucerin produkti ir noderīgi. Šķiet, ka tas ir labs cenas un vērtības attiecību, un šķiet, ka tas ir labs manai ādai. Protams, pirms pirkuma veikšanas jums vajadzētu izvērtēt, kas nepieciešams jūsu ādai. Cik es skatījos, šeit ir zemākās Eucerin produktu cenas - www.azeta.lv
deizija06
The Ordenery👍pirms tam lietoju visu un daudz,kas tika mēğināts,bet šis vnk lielisks,cenas,nju priekš tādas kosmētikas ir pieņemamas,es pasūtīju 5 produktus samaksāju 60 pāri euro,bet tas ir tā vērts,bet varbūt ieprieks aiziet pie kosmetaloga,vinsh iespējams ieteiks ko citu,uz dullo gan nevajag tik uz visu ko redz,jo tas visu vēl vairăk par pasliktināt.