Preces kvalitātes novērtējums

Aprakstā “Pilnīgi jauns, pāris reizes uzvilkts”. Jauns? Jauns ir ar birku vai uzmērīts nevis panēsāts. Kā Jums iet ar šiem apzīmējumiem?
elitas-andele
Kā katrs to vērtē-pāris reizes uzvilkts(nav jauns),jauns ar birku (tātad varu to arī izvēlēties kā dāvanu vai pati sev),uzmērīts (ja ir birka,varu noticēt),ja tās nav,lietots.
Tas ir individuāli,kādas kuram prasības.Nepatīk,ka liela dała pie preces raksta lieliskā stāvokli un tad pie apraksta,nedaudz savēlies,nedaudz ieplīsis…jābūt tomēr godīgām,gan ar aprakstu,gan ar izmēru.
dimants04
Jā,es arī vienmēr par šo brīnos-norāda,ka lieliskā stāvoklī,bet ir caurums,izdilums u.c. Tas taču nav lielisks stāvoklis!!! Vēl ir variants,ka norāda-lieliskā stāvoklī,bet,pievelkot bildes tuvāk,skaidri redzamas lietojuma pazīmes-švīkas,purngalu noberzumi(apaviem),savēlumi u.c.
irina-ananjeva
Uzskatu ja rakstīts pilnīgi jauns, bet tālāk ir rakstīts paris reizes vilkts, tas ir pircēja manīšanu, un tādus sludinājumus jādzēš. Jo cilvēks uzstādījumus izvēlas jauns un te izlēc, vēl kāda uzliek brenda nosaukumu, bet ir cits un sanāk sviests. Prētīgi.
papuga
Jauns ir ar birku, pilnīgi piekrītu.
Bet tomēr.. Veikalā, piemēram, vienu kleitu mērīja 50 reizes, pat vairākas reizes redzējusi veikalos jau saplēstas drēbes, ar pleķiem. Tātad jauns stāvoklis skaitās? :D
Un otrādāk - kleita bija uzvilkta tieši vienu reizi, piemēram, uz fotosesiju. Bez lietošanas pazīmēm. Tad jau nav jauna, lietota.
Tiešām absurds :D
♔Alīna Alīna ♔
Jauns- ar vai bez birkas, nemazgāts un neskalots. Maximāli uzlaikots. (Tāpat kā veikalā) es birkas mēdzu automātā noņemt, tāpēc birkas noteikti pie godprātīga pārdevēja nebūs rādītājs.

Mazlietots- max līdz 2x uzvilkts, skalots, mazgāts, saglabājot apģērba krāsu un stāvoklī. Bez jebkādiem defektiem. Šādu liktu lietots, lieliskā stāvoklī.

Nākamais būtu mīļš apģērbs, kurš valkāts vairāk, bet joprojām izskatās labi- bez bumbuļiem, izdilumiem, defektiem. Mazgāts vairākas reizes.

Un ar defektu es vispār ieteiktu tirgot tikai tādu, ar ko pašai nebūtu kauns staigāt- švīkas apavos no iekšpuses, ieplīsums pa vīli, ko var izlabot utt.. nevis nobumbulējušās, ar dzeltenām padusēm, traipiem, ko nevar izmazgāt utt...labāk nodot labdarībā. Nevajag bojāt sev karmu :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.