alinamalina12 maldina

Sveiki!
Nosūtīju pieteikumu precei 11 Iphone , no šīs tirgotājas. Vienojāmies par tikšanos labāk rītdien nekā šodien. Novēlēju jauku vakaru un ar prieku domāju kā braukšu rīt pēc iecerētā telefona, kas pēc sludinājuma izskatījās gan labi , gan neiezīmējās ar jebkādiem defektiem. Pat atsūtīja baterijas kapacitāti.. Apskatot atkārtoti sludinājumu - pircēja to ir nomainījusi , labojusi tekstu un cenu. Tagad telefons pārdodas par 65Eur neejošs. Protams arī uzlikts liegums man pieteikties uz precēm.
Uzmanieties no maldinošiem tirgotājiem!
janetajumtina
Man vairāk izskatās pēc tā, ka tad, kad gribēja pārdot, telefons strādāja, jo ne velti atsūtīja baterijas dzīvību, tikai īsi pēc tam telefons viņas rokās nobeidzās, jo apskatījos, sludinājumā rakstīts, ka iekšā neslēdzas. Protams, tā vietā, lai to pateiktu, ka telefons beidza savu dzīvi, bloķēt, tas gan ir diezgan nepareizi. Varbūt baidījās, ka dusmosies?Nezinu, bet labāk priecājies ka nenopirki. Paveicās! 😅 Vienkāši izklausas pēc tīrākās sakritības, kas šoreiz nospēlēja par labu Tev.
Anna Paula Liepiņa
Saprotu ideju. Bet vai profilā būtu bijis tiešī tāds pats , neejošs telefons jau ielikts senāk ? Vēl pie tam nopārdots. Man jau tomēr šķiet , ka tur nav kaut kas tīrs. Varbūt drīzāk deva priekšroku apmaksai caur internetu , jo es uzstāju , ka vēlos aizbraukt telefonu apskatīt :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.