Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

💖Botsvānas Ahāts..💖

14 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Rozā, Balta
Stāvoklis Antīks/ Vintage
Pievienots 25. aprīlis, 11:11186
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Botsvānas pelēkais ahāts..💖
2 gabaliņi
Izmērs -7 cm un 4.5 cm..
Cena par abiem kopā..✨

Ahāts ir spēka un harmonijas akmens. Stiprina intelektu, palielina koncentrēšanās un
analītiskās spējas (īpaši noderīgs studentiem, aktieriem), nes veiksmi, palielina enerģiju, iezemē. Veicina ilgmūžību. Sniedz emocionālu spēku, kliedē bailes, mazina stresu. Uzlabo attiecības, tīra un stabilizē auru noņemot vai transformējot negatīvo enerģiju. Rada drošības sajūtu.Ahātam ir spēja atvieglināt dvēseles sāpes, pieņemt un apzināties realitāti. Tā kā ahātam tiek piedēvēta pretdrudža iedarbība, slimību profilaksei ir populāra ahāta iegremdēšana dzeramā ūdens traukā. Ārstnieciskos nolūkos tas ir ticis lietots artrīta un galvassāpju gadījumos.

Ahāts ir piemērots jauniem cilvēkiem. Jaunām meitenēm tas palīdz piesaistīt iecerētā vīrieša uzmanību, jauniem vīriešiem tas palīdz sajust savas patiesās jūtas, atraisīt slēpto iekšējo enerģiju un novirzīt to uz izvēlēto mērķi. Ahāts palīdz tiem, kas uzsāk savu karjeru, kas ir sava dzīves ceļa meklējumu sākumposmā.

Pērle patīk (21)

liga-ab piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
165 €300 € 20
25 €75 €

Līdzīgās Pērles

-20%
9.60 €12 € 5
-25%
7.15 €9.50 € 4
-25%
6.40 €8.50 € 8