Zīda spilvendrāna

33 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Pievienots 20. maijs, 9:32160
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Divpusējā spilvendrāna: 100% dabīgs Mulberry zīds 19mm vienā pusē un kokvilna otrā.
Lieliska iespēja baudīt zīda labās īpašības maciņam draudzīgā veidā.

Izmērs 50*70cm
Cena 33€\gb, pieejama viena
Neredzamā rāvējslēdzēja aizdare.

Iespēja saņemt Smiltenē vai ar pakomātiem.

Vai zināji ka dabīgs zīds ir labākais materiāls spilvendrānu izvēlei?
Kādēļ?

Lieliska termoregulācija
Mulberry zīda auduma izstrādājumi nodrošina vienmērīgu siltumu neatkarīgi no gadalaika. Ziemā tajos būs patīkami silti, bet vasarā — atvēsinoši!

Hipoalerģisks materiāls
Zīdam piemīt dabiskas hipoalerģiskas īpašības. Putekļu ērcītes un baktērijas zīda izstrādājumos nespēj vairoties. Zīda izstrādājumus speciālisti iesaka ne tikai alerģijas slimniekiem, bet arī tiem, kas cieš no neirodermīta, aknes, psoriāzes, ekzēmas, sēnīšu infekcijas. Zīda audums ir piemērots gan sevišķi sausai ādai, gan tiem, kas pārmērīgi svīst.

Ideāls mikroklimats
Zīda šķiedra spēj uzņemt mitrumu līdz pat 30 % no sava svara, tajā pašā laikā taustāmi paliekot sausa5, jo zīdam piemīt unikālas mitruma vadīšanas spējas, kas notiek labas gaisa cirkulācijas ietekmē. Tādā vidē neveidojas pelējuma sēnītes un baktērijas — tas nozīmē, ka izstrādājumi nodrošina Jūsu veselībai draudzīgu vidi. Tajā pašā laikā zīds ļauj ādai brīvi elpot, samazina svīšanu un rada normālu ādas pH līmeni.

Lielisks tavai ādai un matiem
Zīds ir lieliska izvēle dažādu matu akskesuāru un apģērbu radīšanā, sniedzot ādai un matiem izcilu maigumu. Āda saskarē ar zīda šķiedru nenoveco, bet atjaunojas. Zīda olbaltumviela fibroīns aizsargā ādas dabisko mitrumu un paaugstina ādas elastību, jo spēj piesaistīt un noturēt lielu daudzumu mitruma vairāk nekā citi mitrinošie komponenti. Mati patstāvīgā saskarē ar zīda audumu var kļūt gludāki, mīkstāki un spīdīgāki.

Pērle patīk (15)

anete.anette piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
18 € 1