Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

✨Apzeltīta reta Vintage kaklarotiņa..✨

75 € 150 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Sudraba, Zelta
Stāvoklis Antīks/ Vintage
Materiāls Cits
Veids Kaklarota
Pievienots 29. marts, 23:37269
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Reta , apzeltīta ar 14 k zeltu, dabīgas Tīģeracs kaklarota..
Izmērs zilonītim 2x2 cm
Ķēdītes garums 46 cm
Cena etsy, ebay - ap 150€

Tīģeracs nes spēcīgu enerģiju. Saistīta ar saules pinuma čakru, personīgo spēku un gribasspēku. Palīdz sāpīgās situācijās – gan emocionālās, gan fiziskās. Aizsardzības akmens, pasargā auru no negatīvās ietekmes, nes veiksmi. Stimulē Kundalini enerģijas pacelšanos, ceļ optimismu. Lielisks meditācijas, bagātības un labklājības akmens. Palīdz kļūt garīgi tīrākam un ‘’uzlādē ‘’ intelektu. Labi mazina izsvaidītas enerģijas, kad jūtaties iztukšots vai nenopietns. Palīdz iezemēties. Var pastiprināt intuitīvās spējas. Mazina bailes, piemēram, pirms eksāmena.
Palīdz gremošanas sistēmai (tai skaitā aknām un žultspūslim), acu, kakla un reproduktīvās sistēmas traucējumu gadījumā. Stiprina mugurkaulu, nomierina nervus, mazina sāpes, letarģiju, uzlabo redzi, vielmaiņu, koncentrēšanās spējas. Palīdz ārstēt psoriāzi, bezmiegu, hronisku depresiju, aknas, locītavu iekaisumus. Var palīdzēt atvieglot bronhiālās astmas lēkmes, normalizē asinsspiedienu.
Tīģeracs ir zeltaini brūns akmens, kas kopš senatnes izmantots, lai aizsargātos no negatīvām enerģijām. Tas lieliski aizsargā pret noskaudumu un burvestībām. Tīģeracs kliedē bailes un nemieru, mazina grūtsirdību🌸

Pērle patīk (11)

liga-ab piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
10 €25 € 6

Līdzīgās Pērles

-25%
82.50 €110 € 22
1 pieteikums
31 €55 € 6