Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Bērnu mēneškartiņas no koka 🤎

17 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Brūna, Bēša
Pievienots 9. aprīlis, 9:4189
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Es zinu, cik ļoti mammām patīk iemūžināt sava bērniņa pirmos 12 mēnešus ikmēneša fotogrāfijās ♡ Izgatavoju koka mēnešu kartiņas, kuras būs kā lielisks foto aksesuārs, lai iemūžinātu ik katru mazulīša mēnešjubileju, kā arī citas tik svarīgās “pirmās reizītes” un sasniegumus. Šī būs arī noderīga raudzību dāvana jaundzimušajam! ♥

🤎 Standarta komplektā ietilpst 12 gb kartiņas (11 gb mēnešu kartiņas + 1 gada jubilejas kartiņa) ar Jūsu izvēlētu dizainu, burtu fontu. Tās var arī personalizēt – klāt iegravējot bērna vārdu. Cena par standarta komplektu bez papildus kartiņām un bez bantītēm = 17 Eur. 🤎 Klāt standarta komplektam iespējams pasūtīt arī papildus kartiņas ar Jūsu izvēlētu – personalizētu tekstu (piemēram, Mēs Tevi ļoti gaidām, Esmu klāt, Sveika pasaule, Dzimšanas parametru kartiņa, Pirmais zobiņš, Sāku sēdēt, Sāku rāpot, Pirmie Ziemassvētki utt.). Cena par katru papildus kartiņu +1,50 Eur. 🤎 Pasūtot klāt bantīti vienai mēneškartiņai, tā būs bezmaksas, taču vairākām vai visām pasūtītajām kartiņām pievienojot bantīti, cena klāt +2 Eur.

Izmērs mēnešu kartiņām: 10 cm diametrā.

Kā pasūtīt?
– Mēneškartiņām piedāvāju vairākus dizainus, tos iespējams arī miksēt pēc Jūsu vēlmēm, kā arī ar lielāko prieku izgatavošu dizainu pēc Jūsu vēlmēm. Manis sagatavotos dizainus nosūtīšu sarakstē!
– Teksta fontu pēc nepieciešamības iespējams mainīt (failu ar mūsu piedāvātajiem fontiem nosūtīšu sarakstē).
– Mēnešjubileju kartiņās skaitļus var iegravēt gan ar vārdiem, gan ar cipariem – pēc Jūsu izvēles.
– Kartiņas izgatavoju arī citās valodās.
– Kartiņas var pasūtīt arī ar bantīti. Pēc Jūsu izvēles bantīte var būt arī tikai vienai mēneškartiņai, kā arī vairākām vai visām Jūsu pasūtītajām kartiņām. Bantītes krāsu izvēle: gaiši rozā, gaiši zila, balta, zeltaini brūna, tumši brūna, tumši rozā, tumši zila, sarkana, dzeltena, zaļa.
– Dzimšanas parametru | metrikas kartiņai var bērna vārdu, dzimšanas datumu, garumu, svaru arī iegravēt, ja bērniņš jau piedzimis un visi dati zināmi. Vai arī atstāt tukšu un ierakstīt to ar flomāsteru, pildspalvu, kad bērniņš piedzimis.
– Pirms personalizēta pasūtījuma izgatavošanas atsūtīšu Jums tā maketu apstiprināšanai.

Materiāls: 3mm biezs bērza saplāksnis.

Pērle patīk (10)

ilutapriede piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
15 € 9
3 pieteikumi
15 € 8
3 pieteikumi
15 € 8
1 pieteikums
15 € 6

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
16 € 8
1 pieteikums
50 €120 € 26
1 pieteikums
6.80 € 1
1 pieteikums
8 €35 € 21
1 pieteikums
7 € 7