Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Tacx FLUX S Smart direct drive velotrenažieris

500 € 699 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Melna
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 10. aprīlis, 19:4096
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Praktiski nelietots trenažieris (lietots vien labi, ja 5-10x), izcilā stāvoklī un pilnā komplektācijā ar visu oriģinālo kasti. Pirkts no oficiālā Garmin izplatītāja.
Atrodas Mārupē.

PRECĪZI UN UZTICAMI DATI
Sekojiet līdzi savam veikumam un progresam, izmantojot uzticamus un konsekventus mērījumus. Tas ietver spēka, ātruma un kadences datus, kas tiek mērīti ar precizitāti līdz 3%.

GATAVS SPRINTAM
Labi līdzsvarota konstrukcija un liels pēdas laukums nodrošina maksimālu FLUX S vieda trenažiera stabilitāti pat visintensīvākā sprinta laikā — līdz 1500 vatiem.

KĀPIET AUGSTĀK
Izmantojiet treniņus maksimāli, trenējoties uz reāli simulētām nogāzēm ar slīpumu līdz 10%.

REĀLISTISKĀKS BRAUCIENS
7 kg, smags spararats nodrošina reālistisku braukšanas sajūtu un labu atsaucību.

VIENMĒRĪGA UN KLUSA DARBĪBA
Šis tiešas piedziņas trenažieris ir izstrādāts tā, lai vibrācijas un trokšņa līmenis tiktu samazināts līdz absolūtam minimumam, kā rezultātā tas ir viens no pieejamajiem velotrenažieriem, kas ir aprīkots ar klusāko spararatu.

AUGSTA SADERĪBA
FLUX S viedais trenažieris veido sakarus, izmantojot Bluetooth® viedo tehnoloģiju un ANT+® FE-C protokolu, tādēļ tas darbojas ar vairākām populārām treniņu lietotnēm, piemēram, TrainerRoad un Zwift.

SPĒJ PASTĀVĒT VIENS
Ja vēlaties, varat izmantot trenažieri arī “savrupā” režīmā. Kad trenažieris nav savienojumā, tas simulē līdzenu ceļu; jo ātrāk jūs braucat, jo lielāka ir pretestība.

IERĪCES SADERĪBA
Izveidojiet FLUX S viedo savienojumu ar vairākām ierīcēm vienlaikus, lai varat izmantot programmatūru Tacx Training™ un tajā pašā laikā sekot izpildījumam savā Garmin velosipēda datorā .

TACX TRAINING™ PROGRAMMATŪRA
Izmantojiet bibliotēku, kurā ir vairāk nekā 100 augstas kvalitātes reāllaika videoierakstu, kas jums ļaus baudīt strauju braucienu pa Alpu stāvajiem kalniem vai bruģakmens klātajiem Milānas ceļiem.

TACX TRAINING™ PLĀNI
Izmantojiet strukturētu treniņu plānu piedāvātās priekšrocības — tie ir izstrādāti jūsu fiziskās sagatavotības līmenim, lai palīdzētu sasniegt nospraustos mērķus. Sacentieties ar citiem tiešraidē, augšupielādējiet GPS datus, brauciet, izmantojot 3-D kartes, un izmantojiet daudzas citas iespējas.

Pērle patīk (3)

lauvalv piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums Pārdots
3 €

Līdzīgās Pērles

2 pieteikumi Pārdots
100 €224 € 8
40 €109.99 € 5
1 pieteikums
30 €65 € 5
2 pieteikumi
18 €35 € 7
1 pieteikums
4.50 €5.50 € 8
1 pieteikums
450 €550 € 6