4F slēpošanas jaka

50 € 150 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols 4F
Krāsa Balta
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Izmērs S
Materiāls Dažādi
Pievienots 12. aprīlis, 23:5599
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Vienu sezonu vilkta , bijusi alpos. (: super ērta, nesvīst, bet sapratu, ka nav mana krāsa.
Ar izturīgu, poliuretāna Dermizax 20000 membrāna no Japānas kompānijas Toray, līmētām šuvēm un ūdensizturīgiem rāvējslēdzējiem, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību pret samirkšanu lietusgāzes un spēcīgas snigšanas laikā.
Novietots stepētos paneļos viegls Primaloft Silver sildāmmateriāls kombinācijā ar tehnisku, neoprēna izolējošo oderi garantē atbilstošu siltumizolāciju, saglabājot optimālu siltuma un svara attiecību un ātrāko žūšanu. Tas padara jaku par labu izvēli ziemas aktivitātēm zemās temperatūrās. Ārējais Teflon Shield+ pārklājums palielina izturību pret netīrumiem.
Regulējama kapuce ar noņemšanas iespēju, novietota uz augstas, izolētas apkakles. Zem padusēm novietota ventilācija ar rāvējslēdzēju ļauj pielāgot gaisa cirkulāciju.
Iekšējas aproces ar īkšķa caurumu novērš piedurkņu ripošanu. Praktisku kabatu sistēma ļaus uzglabāt nepieciešamos priekšmetus. Slēptā krūšu kabatā atrodas Battery Guard sistēma ar siltumizolējošu PrimaLoft® ieliktni , kas ir projektēta, lai pagarinātu tālruņa akumulatora darbības laiku aukstumā.

Pērle patīk (6)

ilvita-l piedāvā

Līdzīgās Pērles

280 €1500 € 4
  • S
1 pieteikums
140 € 20
  • S
10 €
  • S