Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Haruki Murakami - "Norvēģu koks"

30 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Lietots, iespējami trūkumi
Valoda Latviešu
Pievienots 22. aprīlis, 20:2071
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Šis elpu aizraujošais un elēģiskais romāns izvirzīja Haruki Murakami literārās pasaules priekšplānā un apliecināja to, ka prasmīga autora radīts romāns spēj aizkustināt sirds stīgas tikpat spēcīgi kā Bītlu dziesma "Norvēģu koks".
Toru – kluss un pārmērīgi nopietns jauns Tokijas koledžas students – ir no visas sirds pieķēries Naoko – skaistai un introspektīvi noskaņotai jaunai sievietei, taču viņu savstarpējās attiecības iespaido viņu labākā drauga traģiskā nāve pirms viņu attiecību sākuma. Toru sāk pielāgoties studentu dzīvei un tai vientulībai, un izolācijai, ar kuru viņam nākas sastapties, taču Naoko nespēj pārciest dzīves traģiku un sarežģījumus. Viņa ieraujas savā iekšējā pasaulē, bet Toru sniedzas pretī citiem cilvēkiem un iemīlas kādā izteikti neatkarīgā un seksuāli atbrīvotā jaunā sievietē.

Murakami meistarīgi apvieno sešdesmito gadu mūziku, gaisotni un ētosu ar romantisku stāstu par koledžas studenta jaunību un atainot jauna vīrieša pirmo, bezcerīgo un varonīgo mīlestību.

Pērle patīk (7)

vatnots piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

-20%
6.40 €8 € 6
1 pieteikums
10 € 8