Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Vulkānisko iežu minerālpūderis sejai +omniva par brīvu

35 € 67.99 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Bēša
Stāvoklis Jauns
Pievienots 24. aprīlis, 16:5575
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Tavs slepenais ierocis perfektai ādai!

Gaisīgs, īpaši viegls minerālu pūderis, ko izmanto pēc dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, kā arī atjaunot grimu dienas laikā, lai neitralizētu sejas spīdīgumu un matētu ādu. Tekstūra bagāta ar vulkānisko iežu minerāliem, kas nodrošina maigu, zīdveida kārtiņu dabiskam izskatam. Neizceļ līnijas vai poras, maigi notušē nepilnības, nodrošinot izcilu sejas toni. Skaists nevainojams efekts & izcila komforta formula, kas nesatur talku.

Atjaunojošs komplekss
Aktīvais augu izcelsmes atvasinājums, kas sastāv no L-arginīna, Maka un Ingvera, kas darbojas sinerģijā, lai mitrinātu un atjaunotu nespodru ādu un cīnītos pret brīvajiem radikāļiem.

Bambusa stiebru sulas pulveris
Mikronizēts pulveris, kas bagāts ar dabīgo silikātu, ko izmanto arī Indijas fitoterapijā tā remineralizējošo īpašību dēļ. Tas absorbē pārmērīgu svīšanu un sebumu, nodrošinot tūlītēju ādas toņa izlīdzināšanu: āda ir gluda, sejas tonis ir matēts.

Izcils dabisks & izgaismojošs klājums. Minerālais pūderis, kas fiksē & matē.
Ceļošanai draudzīgs formās, kam ir elastīgs sietiņš, lai nodrošinātu optimālo pūdera daudzumu izcilam dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas nobeigumam vai atkārtotai uzklāšanai dienas laikā.
Komplektā pusmēness otiņa un spogulītis, lai viegli atjaunotu grimu jebkurā dienas laikā.
Viss vienā kompakts produkts, ko paņemt līdzi somiņā.

Vakar nopirku douglasā,foto pirkuma apstiprinājuma čeks. Diemžēl man izrādas par tumšu,jo esmu ļoti bālas ādas īpašniece,tādēļ pārdodu par 28eiro lētāk!

Pērle patīk (8)

Līdzīgās Pērles

3.50 €4.90 € 4