Cybex Cloud Z2 i-Size autokrēsls, Fashion Rockstar

320 € 545 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Brand Cybex
Colour Red
Condition Used, in perfect condition
Criterion 0–13 kg  
Location Both directions
Fastening Isofix
Added May 3, 19:31166
Please log in to see more information or to apply for a product!

Esam gatavi nodot tālāk savu krāšno, saudzīgi lietoto autokrēsliņu, nākošajam braucējam.
Cybex Cloud Z2 i-Size 45-87cm autokrēsls, Fashion Rockstar limitētā kolekcija.
Autokrēsliņs ar Isofix bāzi iegādāts Nordbaby veikalā 2022 gada, oktobra beigās, uzreiz kā rockstar kolekcija parādijās veikala. Krēsliņš lietots no 2023 gada marta. Ir čeks un garantija vēl līdz 2024. gada oktobrim ieskaitot. Autokrēsliņš nav bijis iesaistīts un cietis avārijā! Audums nav izbalējis saulē, nav traipu.

Piemērots bērniem no 45 cm līdz 87 cm, ir jaundzimušo ieliktnis.
Ar Cloud Z2 i-Size zīdaiņu autokrēsliņu Jūs un Jūsu bērns varēsiet baudīt daudzpusīgu drošību, sākot no 45 cm līdz 87 cm. Papildus ērtai ievietošanas pozīcijai automašīnā to tagad var arī izvērst guļus pozīcijā arī automašīnā, lai bērnam būtu maksimāli ērti. Līdz ar to krēsliņš ir fantastisks jo ērti ar mazo var doties arī garākos ceļojumos ar auto, un bērnam tiek nodrošināts maksimāls komforts guļot.
Sānu sadursmes aizsardzība

Cloud Z2 i-Size ir aprīkots ar pārbaudīto CYBEX lineārās sānu trieciena aizsardzības sistēmu (L.S.P.), kas nodrošina lielāku aizsardzību. Pašus pirmos trieciena spēkus, negadījuma laikā mazina pagarinātais sānu spārns, kas vērsts pret durvīm. Kopā ar elastīgo autokrēsliņa apvalku tas samazina trieciena spēku līdz pat 25 %, novirzot to prom no bērna.
Pilnīga aizsardzība pret Saules stariem
Plašais jumtiņš, kas izgatavots no UV50+ auduma, galvenokārt aizsargā bērnu no Saules stariem, bet tas var tik izmantots arī kā aizsargs pret vēja brāzmām, vai pat ielas burzmu un kņadu. Kad jumtiņš netiek izmantots, to var viegli atlocīt. Aug kopā ar bērnu
Regulējamais galvas balsts nodrošina 12 pozīcijas, lai pielāgotu to atbilstoši bērna augumam. Integrētā drošības jostu vadotne padara regulēšanu intuitīvu un ātru - šīs drošības funkcijas var pielāgot augošajam bērnam, dažu sekunžu laikā.
Piemērots arī mazākajiem ceļotājiem
Autokrēslā Cloud Z2 i-Size ir izņemams jaundzimušā ieliktnis, kas jaundzimušajiem nodrošina gandrīz līdzenu gulēšanas pozīciju. Tas palīdz samazināt risku, ka bērna galva miega laikā noliecas uz priekšu, kas var izraisīt nopietnas elpošanas problēmas. Lai augošajam zīdainim būtu pietiekami daudz vietas, jaundzimušā ieliktnis jānoņem, kad bērns ir izaudzis garāks par 60 cm.

Links kur var izlasīt visas specifikācijas par krēsliņu - www.nordbaby.com

Cybex ISOFIX bāze ērti ar vienu roku iespējams pagriest krēsliņu visos virzienos 360 grādos.
Praktiskais un ērtais rotācijas mehānisms ļauj bērnam viegli iekāpt un izkāpt. Optimizētajām un lietotājam draudzīgajām ISOFIX-Release pogām ir vizuāli indikatori, kas apstiprina, ka bāze ir pareizi uzstādīta, padarot uzstādīšanu intuitīvāku un vienkāršāku.

www.nordbaby.com

Papildus pieejams arī ratu adapteris priekš Bugaboo Donkey ratiem. Mums bija mono versija, līdz ar to ir vienpusējais adapteris lai uzliktu krēsliņu uz ratu rāmja. ( 25 Eur)

Liked by (2)

offers

Similar items