OMOROVICZA COOLING DERMA GLOBES 💎

55 € 120 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 1. maijs, 13:181309
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

KRIO masieris.Jauni.Iepakojumā.Foto paraugam.APRAKSTS Šie ledus vēsie globusi ieritinās sejas kontūrās, lai uzreiz pamodinātu ādu, stimulējot mikrocirkulāciju, vienlaikus samazinot pietūkumu un iekaisumu.  Nodrošinot stingru efektu, globusi arī palīdz palielināt elastību un uzturēt ādas tvirtumu.  Lai veicinātu labāku uzsūkšanos ādā, tos var izmantot atsevišķi ar masāžas paņēmieniem vai ar tādiem līdzekļiem kā serumi un mitrinātāji. DERMA GLOBES IEGUVUMI
Paātrina toksīnu noņemšanu - limfodrenāža novērš spriedzes galvassāpes un sinusa sāpes.
Uzlabo ādas struktūru - samazina sejas pietūkumu, pietūkumu un pietūkušas acis. Nostiprina ādu, samazina smalkās līnijas. Arī nomierina ādu, lai mazinātu kairinājumu un apsārtumu.
Palielina seruma un mitrinātāju absorbciju, lai maksimāli izmantotu to priekšrocības.
- savelk ādu - Samazina poru izmēru, pietūkumu un apsārtumu. Uzlabo asinsriti - Atdzīvina sejas krāsu - Nodrošina sinusa atvieglošanu - Atsvaidzina un atdzesē - Samazina pūtītes rētas
LIETOŠANA Limfātiskā masāža Kustības uz leju vislabāk darbojas, lai veicinātu limfodrenāžu, samazinot sejas limfmezglu pietūkumu.
- Glabājiet derma globusus ledusskapī lai atsvaidzinātu seju. - Viegli masējiet seju ar derma globusiem 5 - 15 minūtes.  Nespiediet.  Aukstums darīs savu darbu. -Rullējiet dzesējošo derma globusu gar orbitālo kaulu no iekšējās acs uz āru, lai mazinātu pietūkumu. - Masāža zem vaigu kauliem, lai veicinātu paceltāku izskatu. - Ar to jūs varat apvienot lokšņu maskas, parastās maskas, krēmus, serumus vai acu kopšanas līdzekļus. - Pēc lietošanas notīriet globusus.

Pērle patīk (75)

zju.zjuu piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
34 €70 € 34

Līdzīgās Pērles

21 pieteikums
6.30 €12 € 184
1 pieteikums
18 €38 € 33
2 pieteikumi
8 €33 € 34