Каталог

Ren

20 €
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!
Состояние Новый
Добавлено 5 мая, 13:31419
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!

REN CLEAN SKINCARE READY STEADY GLOW DAILY AHA TONIC 100ML
Efektīvi atjaunojošs, taču pietiekami maigs ikdienas lietošanai, REN Clean Skincare ļoti iekārojamais Ready Steady Glow Daily AHA toniks padara spilgtu, vienmērīgu mirdzumu.
Ideāli piemērota, lai novērstu blāvumu, nevienmērīgu ādas toni, paplašinātas poras, sastrēgumus, sausumu un pat smalkas grumbiņas. Formula satur maigu, bet spēcīgu pienskābi un vītolu mizas ekstraktu, kas darbojas kopā, lai samazinātu kohēziju starp atmirušajām, blāvajām šūnām, iedarbinot ādas dabisko atjaunošanās procesu.Maigi noloba, attīra poras un veicina šūnu atjaunošanos, un tas atklāj skaisti līdzsvarotu mirdzumu. Iekļauts arī azelaīnskābe, lai uzlabotu un paspilgtinātu jūsu sejas krāsu, veicinot to apskaužamo mirdzumu, pēc kā jūs esat iekārojis.
REN Clean Skincare Glycol Lactic Radiance Mask 15ml Sejas maska Atdzīviniet un atjaunojiet sejas ādu ar REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask. Pīlinga gēla maska ​​nodrošina mirdzošu, veselīga izskata ādu. Pateicoties spēcīgajai formulai, maska ​​palīdz samazināt smalko līniju un grumbu parādīšanos. Glikolskābe izšķīdina atmirušās ādas šūnas un atstāj ādu maigu un gludu.
Lietot no rīta vai vakarā .Vienu vai divas reizes nedēļā uzklājiet uz tīras ādas, izvairoties no acu zonas. Atstājiet iedarboties desmit minūtes.Noskalojiet ar remdenu ūdeni, vai notīriet ar mitru dvielīti.

Нравится (48)

zju.zjuu предлагает

Смотреть больше

Похожие товары

9 заявок
15 €25 € 37
21 заявка
6.30 €12 € 184
7 заявок
6 € 62