Sporta kamera - SJCAM SJ4000 Gold

41.50 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Krāsa Zelta
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Tehnikas veids Cits
Pievienots 6. aprīlis, 14:02474
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Tiek pārdota sporta kamera SJCAM SJ4000 Gold actionCam 2.0, jo netiek izmantota. Kamera nopirkta, iemēģināta, bet saprasts, ka nav īsti tas, kas ir nepieciešams un tā arī stāv principā nelietota. Pilna komplektācija, lielākā daļa lietu vēl orģinālajos iepakojumos, arī kamerai uz ekrāna vēl oriģinālā plēvīte nav noplēsta. Lai sāktu filmēt nepieciešama atmiņas karte, tā pašiem jānopērk atsevišķi.

Megapikseļu skaits: 12 Mpx Video maksimāla izšķirtspēja: 1920 x 1080 (Full HD) Kadru frekvence Full HD režīmā: 30 Attēla stabilizators: Nav Displeja izmērs: 2'' OBJEKTĪVS
Optiskais Zoom: Nav FOTO UZŅEMŠANA
Maksimāla foto izšķirtspēja: 4032 x 3024 Ekspozīcija: 3,5,10 sek Sērijuzņemšanas režīms: Jā Makro režīms: Nē UNIKĀLAS ĪPAŠĪBAS
Wi-Fi atbalsts: Nav Ūdensnecaurlaidīgs korpuss: Jā Paaugstinātas izturības korpuss: Nē GPS: Nav NFC: Nav Pults: Nav PIESLĒGUMA VEIDI
Atmiņas karšu atbalsts: Micro SD Maksimālais atmiņas kartes apjoms: 32 GB USB: microUSB HDMI: Ir Mikrofona spraudnis 3.5 mm: Nav

Ļoti kvalitatīvs video:
Sjcam SJ4000 Gold action kamera filmē augstas kvalitātes video, nepalaižot garām un nesabojājot nevienu svarīgu momentu. Visi nofilmētie panākumi būs skaidri , kas ļaus Jums atkal un atkal piedzīvot labākos brīžus. Sjcam SJ4000 Gold sporta kamera nofilmēs tādu notikumu reportāžu, kura ar savu video kvalitāti ilgi paliks prātā Jūsu tuviniekiem .

Skaidri attēli kvalitātē:
Sjcam SJ4000 Gold sporta kamera ar 12 megapikseļiem veiks ļoti kvalitatīvus un skaidrus uzņēmumus, iemūžinot tajos sporta sacensības vai Jūsu piedzīvojumus, kurus nebūs kauns publicēt sociālajos tīklos vai saglabāt personīgajā arhīvā. Sjcam SJ4000 Gold kamera iekaros pašus aizraujošākos Jūsu dzīves momentus!

Fotogrāfijas plašās iespējas:
Veikt veselu kvalitatīvu fotogrāfiju sēriju, lai kārtīgāk apskatītu detaļas un atsevišķas epizodes, ļauj Sjcam SJ4000 Gold action kameras sērijveida režīms.

Izturīgs un aizsargāts korpuss:
Sjcam SJ4000 Gold sporta kamera ir pilnībā gatava filmēšanai skarbos apstākļos, jo tai ir ūdensdrošs korpuss, kurš nelaiž cauri mitrumu no šļakstiņiem vai lietus pilēm. Ar tādu aizsardzību neskarta paliks gan kamera, gan arī ieraksts.

Vairāk fotogrāfiju un video ierakstu
Sjcam SJ4000 Gold action kamera spēj filmēt krietni ilgāk un saglabāt lielāku video un foto failu apjomu, nekā parastās kameras. Tas tiek panākts, pateicoties atmiņas kartei ar apjomu 32 GB. Tāpat, tā ļaus ātri pārsūtīt failus uz Jūsu klēpjdatoru vai planšeti.

Liels ekrāns:
Sjcam SJ4000 Gold action kamera ar lielu displeju uz aizmugurējā paneļa ir ļoti ērta priekšlaicīgai filmēšanas iestatīšanai, kā arī tālākai nofilmētā materiāla skatīšanai, pirms to publicēt internetā.

Pērle patīk (8)

Maija Skrača piedāvā

1 pieteikums
20 €27 € 7
  • 22

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
100 € 19
1 pieteikums Rezervēts
7 € 1
5 €9 €