Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Ratiņi 3 in 1

180 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Tutis
Krāsa Brūna
Stāvoklis Lietots, labā stāvoklī
Pievienots 26. marts, 15:12488
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Komfortabli plaša sēdekļa daļa - optimizēta līdz mazākajai detaļai plaša sēdekļa daļa, uzticamas vīles un pilnībā nolaižams bez trokšņa jumts, pārvērš to par ērtu ceļošanas un miega oāzi.
- Regulējami amortizatori -svarīgākais, kad runa ir par ratu manevrējamību.
- Kompakti saliekama sēdekļa daļa - kompakti saliekams kopā ar rāmi, aizņem maz vietas automašīnas bagāžniekā vai mājās.
- Ratu kulbas un sēžamās daļas jumtos iebūvēts tīkliņš - ventilācija - nodrošina ventilāciju kulbā. Mazulis caur viegli atveramu jumtu var vērot debesis vai uzturēt kontaktu ar vecākiem.
- Aizsardzība no vēja ar logu - kulbas pārsega sienā ir integrēts logs, caur kuru varēsit redzēt savu bērnu mierīgi guļam viņa kulbā.
- Ūdensnecaurlaidīgi audumi - ārējie audumi ir pārklāti ar speciālu membrānu, kas neļauj mitrumam iekļūt ratu iekšpusē.
- 5 punktu drošības jostas- iespējamais trieciens tiek vienmērīgi sadalīts piecos virzienos, tādējādi samazinot slodzi mazulim.
- One Click™ bremzes - viena pieskāriena bremzes nodrošina visaugstāko drošības līmeni un ērtu lietošanu, ātra bremžu izmantošana.
- Real Gel™ riteņi - riepas ir piepildītas ar speciālu gela materiālu, kas pagarina riteņa kalpošanas laiku un nerada papildu apgrūtinājumus riteņa uzturēšanai.

KOMPLEKTĀ:
- ratu rāmis ar riteņiem un iepirkumu grozu,
- kulbiņa,
- sēžamā daļa,
- kulbiņas pārsegs,
- pārsegs kājiņam,
- mātes soma,
- lietus plēve,
- moskītu siets,
- kokosa matracītis,
- auto sēdeklis ar jumtiņu un kāju pārsegu 0-13 kg,
- krūzīšu turētājs.

Pērle patīk (7)

Līdzīgās Pērles

2 pieteikumi
300 €400 € 12