Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Omniva, vairāki sūtījumi vienā skapītī

Sveiki! Vai kādai ir gadījies, ka skapītī ir vairāki sūtījumi, bet automātiski izņem tikai vienu, un aiztaisa durvis? Es saprotu, ka pati esmu vainīga dēļ savas izklaidības, bet ko tagad darīt? Un vai tur vispār vēl var kaut ko darīt? 🙄
ivveta
Es laikam ne pārāk skaidri uzrakstīju situāciju, man arī iepriekš ir bijis, ka vairāki sūtījumi vienā skapītī, un vienmēr viss ir bijis kārtībā. Bet vakar atnāca 4 sūtījumi, pa divi skapītī. Es automātiski izņēmu vienu sūtījumu no pirmā skapīša, tad vienu sūtījumu no otrā un laimīga aizbraucu 😂. Nekā savādāk kā ar īslaicīgu prāta aptumsumu to izskaidrot nevaru. Atjēdzos arī ne uzreiz, pēc kādas stundas. Ievadot atkārtoti pin, protams ka uzrādījās, ka sūtījums jau ir izņemts . Tātad, kas notiek ar pakām, kas skaitās piegādātas, bet reāli joprojām stāv skapītī?
ljampo4ka888
Domāju ka jasazinās ar omnivu un tur jau ir kameras visu var uzzināt.Ja arī cilvēks panems Jūsu pacinu tāpat vins lai attaisitu tās durvis bija jaievada savi dati.Vinu var atrast un tā jau skaitīsies zādzība.Vajag tikai uzzvanit uz omnivu un izrunāt.Domāju ka paciņas var atgriest un viss būs atrisināts.Novēlu veiksmi.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.