Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pērles un karš

Būtu jauki, ja arī Andelemandele neatbalstītu kara un agresorvalsts slavinātājus un šādas vai līdzīgas "pērles" tirgot nebūtu atļauts.
zafte
Man gan šķiet, ka palīdzība te nepieciešama jums, Stokholmas sindroma nomocītajai. Kamēr Ukrainā bērni tiek nogalināti un izvaroti, tepat Latvijā atrodas tādi, kam šķiet normāli saviem bērniem kājās aut un andelēt izvarotāju simboliku. Un tad vēl tādas ūjinātājas kā Jūs, kam nav ne savu domu, ne mugurkaula.
ariwka
🤣dažreiz labāk aizverties! Nekā neaabalstu karu un otrādi vienmēr kā varu palīdzu Ukraiņiem! Un uzskatu ta tas ir debilisms... piesieties pie bērnu zābaciņiem🤦‍♀️ Vai karš notiek tikai Ukrainā? Vai jums galvenais barā pabļaut par kautko?
dddace
Drausmas!! Zīdaiņu grupveida izvarošanas un civiliedzīvotāju spīdzināšanas atbalstītājas sludinājums vēl joprojām pieejams!! Igaunijā tādiem konfiscē mašīnas. Ja Andelei tas šķiet normāli, cerams, ja Valsts Drošības dienests būs citās domās. Turpmāk šis portāls, kurš joprojām piedāvā savus pakalpojumus agresoru un psihopātu valodā var iztikt bez manis. Kā redzu, te netrūkst ar prātu apdalīto, kas atbalsta karu, bet man ir kauns turpmāk izmantot šo vietni. Ar dievu, Andele, novēlu atkrieviskoties atbilstoši aktuālajai ģeopolitiskajai situācijai. Līšana bez ziepēm vairs nav cieņā.
zafte
Vēl neej. Jāpapurina mazliet šis vates perēklis, tad arī varēs paklanīties un doties. Protams, ja admini, pastarpinātie pelnītāji no teroristu simbolikas lietošanas, šeit nesaskatīs kādu fobiju vai ismu, kā tik bieži tas izplatīts starp rašistiem.
zafte
Nu ja, vieglāk jau dzīvot kā amēbai, ne iepīkstoties, redzot šādus un līdzīgus šedevrus. Jo, ja iedomāsies arī pateikt, ko par to domā, saradīsies vates sargātāju pulks un noknābās, un diezgan tipiskā bezformā. Ne argumentu, ne diskusijas, pliki apvainojumi un cietēju saukļi. Tik nav saprotams, kur šādi sirdī vateņi rodas. Droši, nopērciet tos sapogus, aiznesiet kādai ukrainietei, kas ik dienas baidās, vai spēs savu bērnu, kam tie derētu, pasargāt no šausmām, kādas sagādā šīs simbolikas lepnie nēsātāji. Gribu zināt, vai vismaz tad vates tapas no uztveres izsprāgtu.
diana_b
Jums pašai ar argumentāciju ir pašvaki, tiklīdz cilvēks jums pakaļ kā aitu bars neblēj tā uzreiz "vate". Jums pašai balta substance galvā un ierobežotas spriestspējas. Varbūt Panorāmas vietā dereti noskatīties kaut izglītojošu? Jums būs pārsteigums, ka karadarbība notiek ne tikai Ukrainā P.S esmu pret karu ar visām tā izpausmēm, taču vainot valodu, tautību vai karogu tajā nekad neienāktu prātā. Tā manuprāt jau ir klīnika
diana_b
Témas autorei 100% nav pilns pulkstenis. Es ieteiktu vērsties pie speciālista. Tur jau kaut kāda psihiska kaite un paranoja. Lai gan es pieļauju, ka Tvaika ielā ir pieejams wifi un kad nav sanitāru uzmanības lokā, tad var pievērsties Andelei un meklēt sludinājumus kas nav pa prātam un vēl veidot diskusijas. Es Andeles vietā labāk šo Martu nobanotu, lai neveido bezjēdzīgas tēmas un nekurina naidu. Rodās iespaids, ka kāds ar varu spiež šos zābakus iegādāties. Bērnu zābaki jau nu noteikti vainīgi pie kara! Marta, ej izguli dzērumu!!!
marite.rudko
No kara bērnu nostātiem, (es domāju pagājušā gs. 40-tos) bija gadījumi, kad cilvēki no kritušiem līķiem novilka zābakus un laimīgi bija tikai tāpēc, ka kājas ir siltumā un sausumā. Un nebija nekādas nozīmes, kuras karojošās puses zābaki tie ir, jo gribējās vienkārši izdzīvot. Man senčos ir bijuši gan vācu armijā, gan krievu. Jā, karš ir briesmīgi. Bet esmu par cilvēcīgumu. Domāju mīlestībā, pozitīvā, bez naida dzīvojošs cilvēks netur naidu ne uz vienu, jo izpratne par lietu norisi ir savādāka.
martajurgenberga
Paldies Jums par zolīdu, pieklājīgu komentāru!

Man arī nav nekas iebilstams pret cilvēcību un pret elementāru pieklājību interneta vidē arī ne. Laikam jau, rakstot ar vārdu un uzvārdu, cilvēki apdomā vismaz divreiz. Nez, pārējās dāmas spētu kaut daļu no sava rakstītā pateikt man arī dzīvē un publiski?

Karš patiesi ir briesmīgs. Un kara apstākļos, manuprāt, arī bērnu zābaciņi ar šādu simboliku nav vairs tikai nevainīgi zābaciņi. Kāpēc lai kāds Latvijā izvēlētos tieši šādus? Te šoreiz nav kara lauka un izdzīvošanas situācija, te ir ļoti konkrētas attieksmes un vērtību paušana, manuprāt.
diana_b
Izlasot šī posta tekstu domāju attelā ieraudzīt granātu vai tanku, bet te kaut kādi bērnu zābaki. Nu nopietni? Kas noteik ar cilvēkiem? Pēc vakcīnām ir notikusi masveida debilizācija? Cilvēks tā vietā, lai izbaudītu brīvdienas raksta naida un neiecietības pilnus tekstus sludinājumu portālā. Man šķiet nebūs īsta vieta. Lai iet un kauc forumos par militāro tematiku. Te nebūs īstā vieta.
diana_b
Kas uz šiem zābakiem liecina par karu? Uzraksts " Russia" ? A ko darīt, ja piemēram sludinājuma autore ir dzimusi Krievijā? Iet pakārties, jo kaut kādai zaptei vai zaftei no Mazpisāniem nepatīk ? Ne jau visi krievi atbalsta un fano par karu. Personīgi es nevilktu apavus pat ar uzrakstu Zimbabve, bet ja kādam patīk, tad manispēc. Uz apaviem ir norādīta valsts nevis uzraksts "Es fanoju par karu" .
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.