Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Velkas aplikācija

Labdien! Man vienīgajai jau kādu laika sprīdi (nedēļu vai pat divas) ilgi lādējas andele? Skrullēju uz leju preces un ir daudzas preču bildes kas nerādās.. jāpagaida sekundes 20 vai pat vairāk, citreiz vispār neparādās. Arī ieejot sludinājumā iekšā.
icequeen
Tas pats, gan no telefona, gan datorā un jau vairākas dienas šī problēma.
Izskatās, ka andeles administrācijai rūp tikai reklāmu "pareiza" izvietošana - vislabāk, lai reklāma izlec pa visu ekrānu vai uzpeld uz rīkjoslām, tā teikt, lai "netīšām" trāpa klikšķi :D
mairita-strazdina
Man tās reklāmas andele ir totāli noriebušās. Nu nevar ne apskatīt preces, ne patīt uz leju, ne filtrā kaut ki mainīt jo visu laiku metas virsū šī reklāma. Man jau pilns interneta pārlūks ar šo sviestu. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ es saprotu, reklāmas vajag, tomēr papildus peļņa, bet nu bļāviens, nejau tik daudz un tik traucējošas. Gribi atvērt preces aprakstu, bet uzreiz atverās interneta pārlūks ar šo …. Totāli līdz kaklam 🤯
mairita-strazdina
Un jā - aplikācija velkās. Daudzus foto neielādē. Noformēt sūtījumu ir problēmas. Naudu no konta noņem, bet kodu neiedod, jo “problēma” un tu kā muļķis zvanies uz omnivu kuri otrā galā blisina acis un nezin kā palīdzēt.

Kādreiz pirms 101 atjauninājuma šī platforma bija daudz feināka. Bija mazāk krāpnieku, mazāk prāta jaucējas, kuras piesakās precei, pajautā konta nr un pazūd, ignorē ziņas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.