Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Izmēru nelikšana pie pārdodamās preces.

Esmu nesaprašanā, kāpēc pie pārdodamās preces daudzi neliek izmērus (cm) ? Pircējam ir ļoti neērti iet pārdevēja profilā lūgt atsūtīt izmēŗus , tas viss paņem laiku. Daudz reizes patīk prece, bet izmēru nav ,tad eju uz nākamo preci. Zaudētājs paliek pārdevējs. Daži pat neatbild uz jautājumu par izmēriem.
La Isla Bonita
Nevēlas un neliek. Nevēlas mērīt - tas ir viņu tiesības. Paliek zaudētājos - nu ne jau viņu likteni jūs tik tuvu ņemat pie sirds. Lai paliek, jums kas no tā? Nepatīk prece vai tas apraksts - meklējam citu, kā jau arī darāt. Attiecīgi kāds paliek tēmas mērķis - satricināt gaisu, iepūst citiem savu prātu? Kas saprot apraksta saistību ar nepalikšanu zaudētājos, tas sen raksta detalizēti, kas nesaprot vai tāpat labi pārdod - nelasīs un neņems pierē arī šo. Jā, citi cilvēki bieži rīkojas tā, kā mums šķiet nepareizi, un tās ir viņu tiesības.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.