Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Paziņojumi, portāls

Vai man vienai neparādās ienākošo ziņu paziņojumi? Labi, ka intuitīvi iegāju andelē, saņemu pieteikumu, bet nekur tas neparādijās! 🤦‍♀️

Lasu, ka pedejā laikā bieži kkas notiek ar andeli. Vai vispār administrācija taisās kko darīt, lai sakārtotu? Itka bija kaut kadi darbi ar portālu, bet uzlabojumus neredzu.
Manuprāt, sludinājumu cena ir diezgan augsta priekš tā, ka regulāri andelē kkas “nobrūk” vai “karās”.

- dpd sūtījumu izsekošana mēdz būt nekorekta, paka sen jau pakomātā, bet andelē uzradās, ka prece tikai gatavojas ceļam.
- bremzēta sarakste, itkā rāda, ka pircējs “raksta”, bet nekas ekranā neparàdas.
- paziņojumi? Kur tie paliek?
- cita lietotāja profila linku atver ārpus aplikācijas, atveras pārlūks un jaielogojas no jauta. Šim jau nu butu janotiek iekšēji aplikācijā.

Vai administrācija mūs sadzirdēs?
tatjana-grossmane
Man jau kādu pusgadu nenāk paziņojumi par ziņām. Ļoti apgrūtinoši sekot līdzi sarakstei, jo dažreiz uzdod jautājumu, es atbildu un uzzināt vai ir kāda reakcija uz manu atbildi var tikai ienākot aplikācijā. Viss ir atzīmēts kā vajag, jo pieteikumi uz e-pastu atnāk, bet paziņojumus aplikācijā vairs neredzu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.