Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

KRĀPNIEKS Vitālijs Opočkins!

Tevi apkrāpa šis indivīds? Izlasi!

Šajā tēmā būs savākti visi krapnieka profili, lai cilvēki zin, no kā pirkt nedrīkst.


Iegādājos no lietotājas mija771998kro Nina Ricci smaržas. Saņēmu riktīgu pakaļdarinājumu! Man ir oriģinālās smaržas no veikala, tā kā varu salīdzināt. Smarža līdzīga, bet ļoti vāja. Pati pudelīte savādāka. Komunikācija briesmīga. Pēc lūguma atsūtīt pakas numuru, saka ignorēt ziņas un vēstules. Naudu lūdz pārskaitīt uz "vīra" Seb bankas kontu. Atļaušos publicēt gan vārdu, gan kontu.

Lietotājai nebija nevienas sliktas atsauksmes.
Profils bija vairāk kā gadu vecs.

LV09UNLA0050003263672
Vitālijs Opočkins

KRĀPNIEKS AR STĀŽU! Andelē vismaz 3 profili viņam. UZMANĪGI!
ssp3
Tā vienmēr notiek - tiklīdz krāpnieki atklāj vājās vietas kādā no šķietami drošiem portāliem, tā godīgiem lietotājiem sākas problēmas. Kas kādreiz bija ērti, ātri var pārvērsties par elli.
Te Andelei būtu kaut kas jādara drošības pastiprināšanai.
closet
Es vienmēr domāju kur prāts visām tām pircējām tāda lētticība, ieraugot smieklīgās cenas man aizņēma 1 minūti atrast, ka bildes ir zagtas internetā. Vairākas preces bija rezervētas, jūtu līdzi, kas iegrābās.
diana_b
Te izskatās, ka viens un tas pats cilvēks vai kompānija darbojas. Aprakstos bieži vien līdzīgs teksts "sievai nepatika" vai "tirgoju savas ģimenes mantas kuras žēl mest ārā". Mantas bieži vien jaunas, pazīstamu zīmolu un par neticami zemu cenu. Un šādus profilus es nedēļā vismaz kādus 5 pamanu. Diemžēl pagaidām visos gadījumos izrādās krāpnieki:(
andelemandele-administracija
Paldies, par šo komentāru! 🙏

Ja redzat pārkāpumus vai aizdomīgus Pērļu piedāvājumus, lūdzam par tiem ziņot administrācijai, nospiežot pelēko karodziņu pie sludinājuma.

Ja pārkāpumi ir konstatēti profilā, lūdzu nospied pelēko karodziņu (web versijā) vai uz trīs punktiņiem (aplikācijā) pie lietotāja profila.

Aicinam būt piesardzīgiem un vērīgiem: Lieliska prece/zīmols + zema cena + tikko izveidots profils, bez atsauksmēm ⛔!
lana.s
Cien. Administrācijai,

Es esmu jai vairakas reizes ziņojusi jums par šī indivīda profiliem un krāpniecību, taču jūs noreaģējiet. Vismaz pievienojiet profilam brīdinājumu, tas nav grūti!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.