Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Citi lietoto preču internetveikali

Sveiki! Esmu kāzu kleitas meklējumos un vēlējos pajautāt - kādi lietoto preču internetveikali, izņemot andeli, vēl jums zināmi? Esmu mēģinājusi lietot depop, bet tā arī neiebraucu tajā...
elizabeteelizabetee
Atskaitot FB Marketplace, nekas cits nenāk prātā. Lai gan tur bieži manu kāzu kleitas. Protams, ir klātienē labdarības veikali "Otra Elpa" un "Tuvu", arī humpalas Kilomax, kur retu reizi kleitas uzpeld.
Depop manā pieredzē ir vairāk populārs skolnieču vidū lietām par ļoti mazām naudiņām, lai gan šī aplikācija Latvijā šķiet kopumā pamirusi. Pirms Brexit bija vēl izdevīgi pirkt no UK pārdevējiem, bet tagad muita un piegāde reti attaisno preci, ja pārdevējs vispār gatavs sūtīt. Pie tam, cik uzmetu aci, tur arī tikai no Latvijas viena kāzu kleita ir pārdošanā šobrīd.
Lai vai kā, varbūt kāda cita zinās, ko ieteikt, un veiksmi meklējumos! 😊
Ilze Ilze
Var mēģināt atrast kādu modes vai šūšanas pēdējo kursu studenti/-u un mēģināt sarunāt uzšūt lētāk. Pašai gan būs jāmeklē, jāpainteresējas un jālīmē sludinājumi amatniecības vai dizaina skolās, varbūt pat kādos kursos. Ja tāda veida skola turpat blakus tad varbūt var pamēģināt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.