Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Lētas preces

Sveiki! Tā kā tuvojas svētki, tad gribu ieteikt mājas lapu, kurā var atrast daudzas lietas gan dāvanām, gan mājām un ne tikai. Ir pieejamas dažādas mantas sākot no apģērba un beidzot ar elektroniku.Ir gan jaunas gan mazlietotas preces. Mājas lapa ir izsoļu veida. Preces atnāk maksimums 5 dienu laikā. Un piegāde ir sākot no 5€, viss atkarīgs no svara. Ja piereģistrēsieties caur šo saiti, tad saņemsiet 25€ atlaidi pirkumam. Par šo summu var sameklēt diezgan daudz lietas. Galvenais jāievada aflaižu kods, kurš parādīsies, kad reģistrēsieties tur. Lapa ir ļoti ērta un tur var atrast visu nepieciešamo informāciju par piegādi un noteikumiem. Vislabāk preces ir skatīties pecpusdienā, jo tad ir lietas pa vienai. Šeit būs tā adresīte- jobalotseurope.refr.cc

Ja ir kāda neskaidrība, tad droši var jautāt.
ints.seilsmens1
Nu gadās pa brāķim, vai sabojātai precei. Tie varētu būf kādi 10 līdz 15% no sūtījuma, ja sūta atgrieztās lietas. Nav muita jāmaksā,Dpd kurjers pieved pie mājas durvīm. Varbūt nav jamaksā jo nopērkot tas lietas, rēķinam klāt nāk 21% nodoklis.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.