Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpnieki un policija.

Laba diena visiem!

Vai kāds/kāda no jums jau ir reāli vērsušies policijā ar iesniegumu par krāpniecību šajā portālā? Ja jā, vai ķēpa ir liela?

Izskatās, ka esmu beidzot uzrāvies uz krāpnieku :)) Summa nav liela - 30 Eiro, bet sporta pēc varētu uzrakstīt iesniegumu.
EDEMU (GRĀMATAS📚 КНИГИ)
Un vēl par policijas darbu un vēlmi strādāt.
Ir iznācis jauns likums, par ieroču aprīti.
Diemžēl, es savlaik savu gāzes stroķi padirsu.
Lai nedābūtu tagad lielo sodu, kad sāksies pārbaudes, atnācu uz menteni, uzrakstīju iesniegumu, brīvprātīgi.
Rezultāts: 3 mēneši klusuma un pēc tam vēl pēc 40 dienām izskatīšana.
Rakstīju Ķengaragā, sūtīja lietu uz Ogres daļu.
Vairāk par 4. mēnešiem, lai izrakstīt sodu 100 eiro apmērā...
Tā strādā mūsu policija.
Pats nesu naudu, vēl laika nav...
ssp3
Informācijai - nupat piezvanīju bankai par iespējām maksājumu atcelt. Šie grib 17 Eiro komisijas maksu un neko negarantē.

(Izskatās, ka krāpniecība ar nelielām summām ir diezgan drošs "biznesa modelis" :))) )

@andelemandele - varbūt jūs varētu šeit ieviest PayPal vai ko līdzīgu?
La Isla Bonita
Man nebija šeit, bet pat meistara izdarības, kas "aizgāja uz veikalu pēc krāsas", pametot puskrāsotas sienas un iekasējot par to ap 500 eiro, neizskatīja pēc būtības, pamatojot, ka tas nav būtisks zaudējums. Tādēļ katrā iesniegumā jāraksta, ka jums tas bija būtisks zaudējums. Bet tur var tiesāties. Atkal citā gadījumā viena čāca man parakstīja vekseli un sāka slēpties no parāda, vekselī pat norādījusi nepareizu adresi. Bet policists pamanīja, ka mēs tumsā klaiņojam par to ielu, meklējot māju, apjautājās, izstāstījām, pēc 10 minūtēm čāča bija aiz škvarņika nogādāta tur pat. Un vēlāk viņš personīgi kurēja to lietu, pats, nerosinot nekādas oficiālas lietas iecirknī, vienkārši zvanīja viņai un atgādināja par parādu, rezultātā vairāku gadu garumā, bet nomaksāja visu uz uzviju. Vienkārši mazpilsēta, persona zināma... Bet nedomāju, ka uz tādu attieksmi var cerēt tur, kur ir konveijers, un pat slepkavību izmeklēšanai policisti trūkst. Lai gan lasīta arī pieredze, ka nevienaldzīgs policists Rīgā, saņemot 5-10 iesniegumus par šādu personu, kā šeit, vienkārši piezvana un izrunā ar to, izstāstot sekas un apsolot, ka iesniegumiem nebūs gaita, ja tūlīt pat visiem atmaksās atpakaļ. Bet tas strādā ar mazgadīgiem krāpniekiem- iesācējiem, ar rūdītiem tas neies krastā un tādi policisti arī ir uz izķeršanu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.