*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Krāpnieciska pārdevēja

Par purina12
www.andelemandele.lv

Man kā andeles uzticīgam lietotājam nu beidzot arī ir bēdu stāstiņš. Līdz šim pozitīvā pieredze vienmēr guvusi virsroku, un pat tās dažas reizes, kad gadījušies kādi nesmukumi, vienmēr beigu beigās tomēr bijusi pretimnākšana un naudiņu esmu atguvusi.

Šoreiz gan ne. Iegādājos slaveno viral H&M fliterkleitiņu no pārdevējas Evas Puriņas purina12. Protams, varēju būt skeptiska pret faktu, ka pārdevēja andelē pavisam nesen, bet nu ticu cilvēku godprātam un skatījos, ka saliktas vairākas pērles, tostarp, bērnu rati utt. (laikam instinkts mammām uzticēties, hah). Bildes divas, pasliktā kvalitātē, bet par cik kleitu jau biju redzējusi dzīvē, tad zināju kāda ir un ka patiks. Aprakstā arī minēts - trendīgā H&M kleitiņa, tāpat arī zīmols norādīts H&M. Nekas, kas liecinātu, ka tā ir pavisam cita kleita. Pārdevēja komunicē ok, vien izsūtīja divas dienas vēlāk, bet nu nekas.

Tad nu patiešām diikti saskumu, atverot paciņu un ieraugot, ka tā ir nevis skaistā H&M kleita, bet aši Ķīnā uzražotais Aliexpress nopērkamais pakaļdarinājums (bildēs fliteru daudzums oriģinālam un šai kopijai). Atsķiras viss - tonis, kvalitāte, audums, smagums, lentas platums un fliteri. Lieki piebilst, ka bildes bija ieliktas no interneta ar oriģinālo, nevis bildēta šī kopija. Tādas šobrīd vairākas meitenes arī tepat pārdod, bet VISAS norādījušas, ka tas nav h&m oriģināls, vien līdzīga kopija. Skumjākais tas, ka kleitiņa man jau bija, bet S izmērs un prasījās maazliet lielāku, tad nu, iegādājoties šo M izmēru, to pārdevu citai meitenei. Tad nu vairs man nav nevienas.

Pārdevēja uz ziņām nereaģē, arī uz sms ne, mēģināju piezvanīt lai izrunātu, protams, neceļ. Andelē sūdzību iesniedzu, arī andeles nosūtīto ziņu ar prasību nokārtot saistības, viņa acīmredzot, neņem vērā, jo nav ne naudiņas, ne atbildes. Kleitu nopirku par 65 Eur - dārgāk nekā jauns oriģināls HM mājaslapā, kad tas vēl bija pieejams. Tikmēr aliexpress šī kopija par padsmit eiro. Es nepirktu arī par 2 Eur, jo meklēju oriģinālu. Nevienas pašas ziņas, visu dienu turpina parādīties portālā, droši vien, lai pārdotu nākamo lietu, bet man klusums. Kaut kā tik skumji, ka šādi darās pieauguši cilvēki, turklāt vēl svētku laiks. Tāds rūgtums palicis, 65 Eur izkrāpti - nav tā mazākā naudiņa. Tagad nesaprotu, kā vispār tālāk rīkoties, lai atgūtu to, jo tā atstāt galīgi nevēlos.

Starp citu, maza cerība, bet varbūt kāda pārdod šo kleitiņu, S - M izmērus?😞
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.