Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pārdevējs noignorēja.... :(

Esmu jauna Andeles dalībniece, tāpēc īsti vēl nezinu kā tas viss te strādā. Pieteicos 5 pērlēm, 3 darījumi notika, bet 2 tieku ignorēta, nav atbildes pat uz pieteikumu. Vienā pārdevējs pēdējo reizi tiešsaistē redzēts 02/01, otrajā sludinājums ir beidzies un mans pieteikums bija vienīgais, par cenu, kāda tika prasīta sludinājumā. Bet neko - nulle reakcijas, pat nekādu atbildi nesaņēmu. Kāda doma ir aiz pārdevēja preces izlikšanai pārdošanā un tad nelikties par to ne zinis?
La Isla Bonita
Tas, kas sen nebija, vēl var parādīties, jo paziņojumi par pieteikumiem u. c. nāk ļoti slikti, puse nepienāk vispār, pašam jāatceras ienākt un paskatīties. Par beigušos daudzi pārliecināti, ka tur darījumu veikt vairs nedrīkst (muļķības), bet atjaunot nevēlas. Saraksti turpināt var vienalga, bet tur jau ir audzināšanas jautājums. Tādi būs daudz, piespiedu psihiatrijas mums vairs nav, bet līdzīgi audzina līdzīgos.
dimants04
Pircēji un pārdevēji šeit ir ļoti dažādi un dažreiz pat ļoti dīvaini! Ir arī tādi,kas ieliek sludinājumu,bet pēc tam Andelē vairs nenāk! Ir arī tādi,kas ienāk,bet nelasa pieteikumus! Ir tādi,kas izlasa pieteikumu,bet nezināmu iemeslu dēļ neatbild utt. Ir arī tādi,kas pircēju nobloķē par to,ka nederēja preces mēri un pircējs pieklājīgi atteicās! Ir tādi,kas norāda,ka prece ir lieliskā stāvoklī,bet reāli tai ir daudzi redzami defekti utt. Šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi,tāpēc iesaku bruņoties ar pacietību-būs gadījumi,kad savu noskatīto pērli tomēr nedabūsiet!
invicta
Man tikko bija ļoti līdzīgs gadījums - pieteicos precei (esmu 1.pircēja) un pajautāju pārdevējai vai var pateikt izmēru kas rakstīts uz birkas,jo sludinājumā nav norādīts. Viņa uzraksta,ka uzrakstīs pēc pāris h kad būs mājās. Tā nu gaidīju 2 dienas līdz preci viņa pēkšņi pārdeva citai. Varbūt pilnmēness. 😛
anna.deri
Vispār cilvēki ir ļoti slinki. Savulaik aktīvi darbojos Ebay gan kā pircēja, gan kā pārdevēja un bija šokējošs daudzums pārdevēju, kuri pat elementārus izmērus apģērbiem vai saimniecības mantām nevarēja ielikt. Vienreiz speciāli rakstīju un prasīju izmērus, jo runa bija par IKEA mēbeli konkrētai vietai un man pateica to check on the manufacturers website. Tā ka pilnīgi varu iedomāties, ka pārdeva tam otrajam, jo tas neprasīja nekādus jautājumus un pārdevējam nebija jāpiepūlas.
love23
Jā,man arī šādi gadījumi ir bijuši.No tā ir jāsaprot,ka vajadzēja pārdevējai rakstīt,es ņemu.Kamēr mēs uzdodam jautājumus(kas ļoti daudziem nepatīk),tikmēr citi ir uzreiz gatavi ņemt neko nejautājot!Arī es esmu jautājusi mērus,kamēr kāds cits jau paspēj nopirkt🤷‍♀️Diemžēl,bet tā ie vairumam...Ziniet,kaitinošākais ir tas,ka neviens cits nav pieteicies,bet tu jautā mērus,pārdevēja izlasa un vienkārši piete
anna.deri
Jā, tā ir otra lieta, ko es nesaprotu - precei ir 5,6,7 pieteikumi, bet nekāda darījuma attīstība nenotiek, nesaprotu, ko mēs gaidām, ja esmu ne pirmā rindā, bet gatava uzreiz maksāt un pirkt. Es savas preces taisos pārdot pirmajam reālajam pircējam nevis rindas aizņēmējam.
irina-ananjeva
Cilvēki uzdod jautājumus par izmēriem, vai nav trūkumi, kāds grib tikties pamērīt, bet pārdevējs tikai sūta, kāds mēģina kaulēties, kāds pieteicas un pazūd, kāds vēl prasa vai brendam nav viltojums, tāpēc varētu būt daudz pieteikumu, bet viņiem neder.