Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Cik akmenī kalta ir sludinājumā nosauktā cena?

Tīri hipotētiska situācija - ja par preci ir liela interese un ir daudz pieteikumu, vai pārdevējam ir jāturas pie sākotnēji sludinājumā nosauktās cenas? Jeb ja pircēji piedāvā vairāk, var akceptēt lielāko piedāvāto cenu? Vai arī pārdevējs pats var ierosināt pircējiem nosaukt savu cenu, ja ir vairāki nopietni gribētāji? Vai tādā gadījumā ir jāizmaina cena sludinājumā uz to, ko pircējs ir gatavs maksāt?
irina-ananjeva
Kā jūs vienosieties ar pircēju. Es piemēram paceltu tad cenu sludinājumā, ja pircējs reāli samaksā vairāk, lai sakrīt cena sludinājumā ar pārskaitītu naudu, un lai pēc tam nepiešūj kaut kādu krāpniecību un nemēģinātu negodīgi atgriezt naudu.
s_er_h
Cik esmu ievērojusi, cena ir atkarīga no daudziem faktoriem.
Mēneša beigās īpaši daudziem pārdevējiem ir vienalga, galvenais, ka kāds nopērk un ir naudiņas (tad ir vislabākais laiks kaulēties vai izlūgties pakomātu iekļaut cenā) vai arī, ja prece stāv jau ļooooti ilgi, arī tad var palūgt atlaidi un pārdevējs mīļuprāt piekritīs.
Man, piemēram, ir patoloģiska vēlme no visa atbrīvoties. 😂 Sauc kādu cenu gribi - ņem. Ņem kaut vai pa velti, jo man tās lietas nevajag.
Bet viss atkarīgs no pārdevēja, pircēja un situācijas - katra ir unikāla. 🙏
dimants04
Jums patiešām kāds piedāvā par preci vairāk,nekā sludinājumā minēto cenu? Tādu brīnumu vēl neesmu piedzīvojusi! Parasti visi cenšas nokaulēt vēl zemāku cenu un vēl prasa iekļaut sūtīšanu!🤔
La Isla Bonita
Pati esmu piedāvājusi vairāk, un man piedāvāja vairāk. Ja esi piektais pieteikums, bet ļoti vēlies to preci (protams, izskati pārējos sludinājumus, vai nav kaut kur analogs), apsoli vairāk, lai tev rodas priekšrocība varbūt. Cik nopietni pircēji tur ir priekšā, nevar redzēt, bet pastāv iespēja izraisīt interesi tieši par sevi. Domāju, daudzos gadījumos nostrādā, kāpēc nē. Atkarīgs no preces un no vajadzībām. Kolekcijas senajām mantām, kolekcionējamajiem priekšmetiem utt., kuri uz pasaules nav palikuši pārāk daudz, tas lieliski var nostrādāt. Man tā divas reizes paveicies - vienu reizi biju 3. pieteikums, otrajā - 5. Kādas man bija izredzes pirms tam, grūti spriest, bet drošs paliek nedrošs. Kādreiz analogs ir atrodams pie cita pārdevēja, bet dārgāks pat par to, ko solu citam pārdevējam pa virsu, attiecīgi tāpat palieku ar ietaupījumu.
apgerbu-pasaule
man bija nejauka situācija, kur acīmredzot nākamais pircējs pēc manis piesolīja lielāku cenu..
Situācija.
Noskatīju feini preci, par foršu cenu. Tā kā izvēlējos laborāt ņemt vairākas lietas, pajautāju vai sūtīšana būtu cenā. Uz ko saņēmu laipnu atbildi, ka jā! Pārskaitu naudiņu, saņemu ziņu, ka nākamajā dienā nosūtīs.. Biju kā pirmā pieteikumā, bet darījuma vidū vēl kāds pieteicās. Nu neko, nopriecājos, ka laimīga nopirku un tagad gaidīšu.. Divas dienas vēlāk.. Saņemu ziņu no šī pārdevēja ar jautājumu - vai es būtu ar mieru, ka tiktu samainītas dažas manis izvēlētas lietas.. Es lasu un esmu neizpratnē. Skaidri un precīzi norādīju ko vēlos, saņēmu apstiprinājumu, pārskaitīju samaksu, bet te divas dienas vēlāk izvēlētās lietas vairs nav..??? Tad nu tā arī pajautāju vai tika publicēta prece, kura nebija pieejama? Kā arī minēju faktu, ka rindā biju pirmā. Par laimi situāciju atrisinājām ar naudas atgriešanu. Patiesībā, pirmo reizi tā daru, ka nepiekāpjos. Šoreiz bija tāds kā krupis dvēselē.. Nezinu vai varu nodot jums šo sajūta, bet visai nepatīkami. Darījums noslēgts, bet divas dienas vēlāk jautā vai nebūšu pret.. jam, pirmā tāda reize
s_er_h
Mammai bija līdzīgi ar pulksteni, kuram katrā konkrētā stundā dziedāja cits putniņš.
Jau viss nokārtots, bērni gaida pulksteni, priecīgi.. ..mhm, kāds kundzei pēkšņi piesolīja vairāk.
Tā parasti notiek, ja prece ir ekskluzīva, ļoti interesanta vai teiksim - senlietas.

Neforši, bet neko darīt.
La Isla Bonita
Pirma - nepirmā - tam nav nekāda sakara, nav nekāda jau piena rinda. Pārdevējam nav arī ar vienādu cenu pienākums pārdot rindas kārtībā, tas ir skaidri norādīts. Arī nepaceļot cenu un nesolot vairāk, pastāv virkne fakoru, kas liek izšķirties par labu citam pircējam. Līdz ar to būšana pirmajam nav nekāds arguments. Tas, ka jau samaksāts utt., gan bija arguments un nejaukums no pārdevēja puses.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.