*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Cik tas ir godprātīgi? Esiet uzmanīgas!

Cik labi, ka gan google, gan aliexpress piedāvā produktu meklēšanu pēc attēla.
Pēdējā laikā redzu ĻOTI daudz sludinājumu šeit ar aliexpress vai tamlīdzīgos saitos pirktu lētu bižutēriju, kas tiek
tirgota, kā juvelierizstrādājumi, pie tam juvelierizstrādājumu sadaļā.
Saka - sudrabs ar zelta vai pat platīna (!) pārklājumu. Nu nopietni?
Saites uz sludinājumiem nelikšu, bet pievienošu dažus (bet varētu salikt vēl vairāk) attēlus, no aliexpress (ne no
andeles sludinājumiem, bet šeit tieši šādas preces šobrīd ir atrodamas) par piemēru.
Žēl man to, kas uz to uzķeras/uzķersies....
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Maximā, Rimčikā arī prasi, kāpēc ir uzcenojums? Jo rūpnīca pārdod lētāk. Tas ir resale. Laipni lūdzam tirdzniecībā.
Par to ko mēlo... Gold plated - tas ir zelta pārklājums, mikrona (matu) biezuma. Sliktākājs zelts.
Uzcena precei ir tāda, cik to nosauc pārdevējs. Visiem pieejams Aļiks, Joom, Temu, eBay un tml. e-veikali.
Kā saka krievi: пока есть спрос, будет и предложение.
Kāds baidās sūtīt tur, kāds nezin kā, kādam vieglāk nopirkt šeit un negaidīt mēnesi.
La Isla Bonita
Uz bildes redzams apzīmējums, kas atbilst zelta pārklājumam. Un kur tad melošana? Ja melo sākotnējais pārdevējs, esošajam īpašniekam kā to pārbaudīt? Atkārto to informāciju, kas pieejama viņa pašam. Par cik pārdot un pirkt, katrs lemj pats, PSRS ar spekulācijas pantu sen ir pagātnē.
Long Sole
Mani tracina ka liek bižutēriju juvelierizstrādājumu sadaļā. Tam ir atsevišķa sadaļa. Un par cenu kādu liek pārdevējs man ir pilnīgi viebalga. Mans uzsvars bija uz to ka nav iespējams arī aliexpress nopirkt zelta gredzenu par 5 eur, lai kāds tur nebūtu apraksts. Nu neesmu tik naiva.
Bet tas ka, jums Die another day katrā foruma tā ir obligāti jāiepilina sava indes deva, jau ir ierasta lieta, ne tikai man
La Isla Bonita
Jūs neesat, cits varbūt ir. Daudz kas tracina, ne tikai šajā sadaļā liek ko pagādās, piedēvē gan zīmolus, gan materiālus, kur tur pat tuvu nestāvēja. Bet es, piemēram, nevaru apgalvot, ka precīzi zinu, ka izstrādājums ar dārgmetāla saturu (lai gan arī niecīgu tikai pārklājuma veidā) noteikti nav attiecināms pie juvelierizstrādājumiem vai tikpat labi pie bižutērijas. Un domāju, tādu cilvēku ir vairākums.
Zelta nevar, apzeltīto var, zelta saturs attiecīgi ir. Un ja aprakstā gredzens nosaukts par apzeltītu, nevis zelta, viss ir kārtībā. Zelta izstrādājumos arī nekad nav 100% zelts, visur ir sakausējumi ar zelta saturu, sākot ar 20-30%, kuri arī solīdos juvelieru veikalos tiek dēvēti par zelta izstrādājumiem. Vai ir kaut kur noteikumi, sākot ar kādu dārgmetāla saturu lieta vairs nav juvelierizstrādājums, bet bižutērija? Ja pat ir, domāju, plašai auditorijai tie nav zināmi. Cilvēki, kas izkropļo informāciju, lai piepelnītos, arī ir, tas ir skaidrs un neapstrīdams.
Indi nesaredzu savā skaidrojumā, var būt jums paanalizēt iemeslus savai saasinātai informācijas uztveršanai un vārīšanai par lietām, kuras no jūsu sakaitinātības vienalga nemainīsies, tikai jums pašai nervus sabendēs?
Grupu apspriedēm ar personām, kuru loks ir ierobežots atbilstoši jūsu kritērijiem un indes satura noteikšanas metodēm, iespējams Whatsapp tipa mesendžeros. Bet forums ir publiska vieta, ar to jāsamierinās. Katrā forumā? Kurā tad, izņemot Andeles forumu, esat mani satikusi? Ļoti interesanti.
La Isla Bonita
Protams, ko tur lasīt. Apriet jau vieglāk. Lasīt vēl ir jāprot, piepūli jāliek lietā. Un izrejot kaut kādu muļķību, uz precizējošo jautājumu, protams, vieglāk atrieties, nevis pamatot vai atzīt kļūdu.
Jūtu līdzi.
Abyoher - tas ir ļoti interesanti. Piedāvājiet šo šedevru kādam no jūsu rejošo kuču bara biedriem par niku, būs hits. Tik pirkstiņi trīc aiz dusmiņām, ka pat Copy-Paste līdzēt nevar? Paldies par jautro vakaru, tas tiešām bija talantīgs klaunu šovs! 3 o==8
valery.konstantinov
Cik "godprātīgi" ir tas, ka RIMI (piemēram) pērk saldējumu no ražotāja par 11 centiem/porcija +PVN, un tirgo to pa 34 cent +PVN?
Jūs esat kapitalisma pasāulē, kur ar tādiem terminiem kā "godprātīgi" utml tiek noslaucīta drsa.
kaykay
Ir jau vēl medicīniskā zelta tirgotājas 🤣🤦‍♀️ nu patiesībā, stainless steal zelta krāsā. Bet medicīniskais zelts tak izklausās krutāk, lai gan tāds vsp neeksistē 🤦‍♀️🤣 es lkm vispār nesaprotu cilvēkus, kuri perk bižutēriju. Apsudtabots vai apzeltīts nav juvelierizstrādājums, tā ir bižutērija.
mairita-strazdina
Ak, jā! 😀🙈 pāris dienas atpakaļ, shein mājaslapā skatījos kleitu un atsauksmes par kleitu, pēc brīža uzgāju šo kleitu Andelē un kā modele bija ielikta sieviete no Shein mājaslapas kleitas atsauksmju sadaļas. 😁 Sheinā viņa bija norādījusi sev L izmēru, bet Andelē viņai tika piešķirts S izmērs 😁
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.