Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Administrācija pilnīgi ņirgājās par portāla uzturētājiem

Izrādās, ka draugi kuriem ir reģistrēta komercdarbība, šeit drīkst tirgoties ar 1000 traukiem un dažādām citām vienādām mantām, bet parastie nedraugi nē :) Izrādās, ka uz draugu veikaliem portāla noteikumi nedarbojās un viņi šeit drīkst nodarboties ar savām komercdarbībās, cik mīļi :)


Un ko es redzu, ja tu esi uzdevis neertu jautājumu administrācijai, tā nekavējoties tev atnāk draudi, ka tavu profilu dzēsīs. Administrācija vēsā mierā, bloķē sludinājumus, daļu vienkārši aptur nezināmu iemeslu pēc.
Kā arī administrācijai nepatīk kritika no lietotājiem kuri viņus baro, administrācijai patīk iekasēt kāpostu un nodarboties ar dresūru

Kādus dažus mēnešus atpakaļ paziņa ielika 2. plastamas galdus, katru atsevišķi un nākamajā dienā sludinājumi tika bloķēti, jo administr;acija tur saskatija komercdarbību. Saprotams, ka viņa izdzēsa savu profilu no portāla uz visiem laikiem.

parastiem nedraugi 1000 apavus šeit nedrīkst tirgot, bet daugi ar 10000 traukiem un citām krāmu lietām drīkst, mīļi! Lūk tādi pīrādziņi! :)
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.