Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Laura Vītola-krāpniece

Meitenes, ir kas cieta no viņas (Laura Vītola)? nauda ir samaksāta, prece netika izsūtīta!
jpuzane
Nebija viņa 2 dienas.. Laiciņu jau stāvēja sludinājums ar Olaplex preci.. Kad rakstīju viņai, nebija arī pie viņas uzraksta, ka krāpniece 🤷‍♀️😒 kad jau darījums notika, nākamajā dienā parādījās uzraksts.. Tātad, es nebiju pirmā...
La Isla Bonita
Ne par katru atsevišķi, bet velams kolektīvi vienā iesniegumā, norādot, ka zaudējums katram atsevišķi un visiem kopā bija nozīmīgs. Šī frāze ir ļoti svarīga, jo pat 500-700 eiro zaudējumu policija nosauc par maznozīmīgu un sūta uz tiesu. Attiecīgi jāuzsver, ka tieši jums zaudējums bija nozīmīgs. Un ja pat policija pasūta ar šo iesniegumu, ar tā palīdzību var uzzināt atbildētāja personas kodu un citus datus, bez kuriem tiesa pēc piekritības nepieņems prasības pieteikumu.
La Isla Bonita
Visa komanda darbojas. Ielaiko viens otru. Pluss šeit ir arī noteiktais personu loks, kas ieseko gandrīz jau visus. Es nepaspēju sludinājumu ielikt, bet 1-2 konkrētie lietotāji uzreiz ielaikojuši (lai gan nekad no manis neko nav pirkuši un vispār pirkumi viņiem nav vai ļoti maz; savukārt izliekamās preces ir ļoti dažādas kategorijas ziņā). Nav jau nekāda skāde no tā, vienkārši cilvēkiem tā patīk darīt. Arī krāpniekiem tā salasās - gan savējie, gan šie, kuri seko un laiko gandrīz visu un visus. Pēc savas pieredzes novēroju tādus 4 lietotājus, faktiski noteikti ir vairāk. Bet uztaisīt 100 feiku profilus un katram salaikot vienam otru savstarpēji - vispār nav nekāda problēma.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.