Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpnieks

Meitenes, esam uzmanīgas!!!!! Atkal krāpnieku profils uzpeldējis! Tātad atceramies! DPD neorganizē nekādus naudas pārskaitījumus privātpersonām, un lai noformētu DPD, nav vajadzīgs nekāds e-pasts, arī kurjeram nē ! Un nu jau profilam nomainīts lietotājs no "liels" uz "lkkkkk"
Jenny Jenny
paldies par Jūsu viedokli. Kāda jēga ir tērēt savu laiku, noskaidrojot savas sievas viedokli, un komentēt šo postu, ja esat tik gudrs, man arī nav saprotams ;) Jūsu sieva ir par jums viennozīmīgi gudrāka ;)
L. B.
Meitenes, esam uzmanīgas!!!!! Atkal krāpnieku profils uzpeldējis! Tātad atceramies! DPD neorganizē nekādus naudas pārskaitījumus privātpersonām.
To visiem vajadzētu zināt,kā reizrēķinu,ja tā nav,tad ko lai saka?-jāatgriešas pamatskolas solā.
baiba.slujeva
Jā ,paldies andelemandele.lv administrācijai,kas jau ir devusi šo te info.
Info ieguvu ātrāk kā bija tikšanās ar šiem te " DPD PIRCĒJIEM"
Mana atbilde bija īsa. Visi darījumi caur banku. Tūliņ viņiem zūd interese par preci😂
Esam uzmanīgi ,lai veicas.😉
Jenny Jenny
Esmu arī pateicīga andelemandele administrācijai, jo uz manu iesniegumu reaģēja zibenīgi, un šo profilu uzreiz bloķēja! Uzskatu, ka šis ir visuzticamākais saits, kurā var andelēties!
agrita.a
Jā, es arī šodien saņēmu. Interesanti, ka sūta no profiliem, kas 6 -7 gadu veci, ar labām atsauksmēm par pārdotajām precēm. Vai tas liecinātu par to, ka jebkurš no mūsu profiliem jebkurā brīdī ir viegli uzlaužams vai arī datu bāze ir kļuvusi pieejama krāpniekiem.
La Isla Bonita
Viss ir viegli uzlaužams. Jo cilvēki vairākumā gadījumu neseko līdzi, kur un ko viņi spaida, kur atstāj savus datus. Arī otrā puse - datu turētājs ne vienmēr ievēro visus drošības pasākumus. Savukārt trešā puse - krāpnieks profesionāli aug un attīstās nepārtraukti. Man paroļu asistents regulāri ziņo, ka šāda un šāda mana parole tādā vai citādā vietnē ir apdraudēta.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.