Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Arī man tika tas gods uzrauties uz ko šādu!!!

Gribu brīdināt visus pircējus apdomāt divas reizes pirms pasūtīt barību no šī cilvēka. Pievienošu sarakstes bildes, lai varat izdarīt secinājumus. Saņēmu paku kurā ir gaiss un kas nav hermētiski noslēgta, kā rezultātā to pārbaudot secināju, ka ir pārdurta. Šādas pakas neatbilst termiņam, jo nav ne jausmas, kad un kur šie caurumi ir radušies. Pārtikā ir ticis mitrums, kā rezultātā tā vairs nav droša dzīvniekam, kā arī termiņš iespējams, kā pie atvēršanas ir sen iztecējis. Pārdevējs apstiprina, ka tādas pakas viņam no Vācijas nāk 50%, tātad pieņemu, ka šis cilvēks apzināti un pa lētām naudām iepērk preces ar bojājumiem un tirgo tās tālāk, cerot uz pircēju nezināšanu. Arī bildē redzams, ko ražotājs norādījis par iepakojumu, kāpēc zemspiediena fasējums ir svarīgs. Atsakās pilnīgi no jebkādām sarunām un lietas risināšanu un preces maiņu. Apvainoja DPD, bet atsakās ar viņiem sazināties. Beigās pēc viņa vārdiem esmu sadūrusi paku pati! Lūdzu esiet piesardzīgi!
Ilze_ A
Nav man arī īsti skaidrs, kāpēc mana atsauksme vēl nav pievienota. Ceru, ka tas ir laika jautājums un administrācija izskata, bet ja ne, tad baigi skumīgi, jo tik tiešām vairs nezini, kam te var uzticēties. Šādu pirkumu veicot pirmais, ko izdarīju ir izlasīju komentārus, tāpēc biju diezgan droša, ka viss būs ok, bet kā jau minēju pieņemu, ka, ja tu nesaskaries ar šādas preces pieņemšanu ikdienā, tad iespējams šādas lietas cilvēki pat neapzinās. Es pati strādāju Applaws produkcijas pieņemšanā noliktavā un visas šādas pakas ir norakstītas, kā bojātas un mestas ārā. Tādas pakas pat uz veikalu netiek sūtītas.
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Vajag arī linku uz cilvēku postēt. Jo viņš var mainīt niku. Bet ar linka palīdzību, mēs viņu sameklēsiem pa tiešo.
Par atsauksmi: diennakts laikā to pārbauda un apstiprina. Vajag iepazīties lābāk ar portāla lietošanas noteikumiem.
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Viņam vēl komērcdarbība, par ko viņs pats atbild pie Jūsu atsauksmes. Metiet viņam strike. Karodziņš pie profila un sludinājuma un aprakstiet visu situāciju. Jo komērcdarbība ir aizliegta. Otrajs - par to, kā iepakots sūtījums atbild pārdevējs.
Ilze_ A
Teikšu godīgi, cilvēks, kas ir pārliecināts par sūtītāja vainu, sazinātos momentāli un risinātu problēmu, bet šeit viss liecina par to, ka viņš labi zin, ka tādu paku izsūtīja pats, jo pat nekautrējās mani tai sarakstā ielikt. Sazinājos pati ar dpd un lūdzu pārbaudīt. Viņiem esot kameras un mēģinās kaut ko noskaidrot. Pakas tiek pārbaudītas, ja ir redzami bojājumi, bet vai šādus tie mana, nezinu...
grlz
DPD kurjeri nekrāmēs pakas busā, ja ir sasniegts noteikts limits. Nekad neesmu sanēmis saburzītus, sadauzītus kur nu vēl perforētus sūtījumus (Latvijas teritorijā).
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
5 reizes par 2-3 gadiem saņēmu sūtījumus ar saplīstiem kausiem un porcelāna fīgūriņam. Bet pat jā kurjers spēlējis futbolu ar šo sūtījumu, vainīgs pārdevējs, kā slikti iepakojis. Jo cik es sūtu pa Latviju, ne reizi nebijis nekas saplīsts. Bet jā būtu un man to paziņotu, momentāli atskaitītu naudiņu atpakaļ. Tur pēc profila var saprast uzreiz, kas par cilvēku...
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Un vēl par bārības maisiem - sūtu pats e-veikalos. Atsūta kartona kastēs. Lai nekas ar maisu nenotiktu. Laikam šīs imbicīls pat nav normāli iepakojis... Vienkārši iebāzis maisu pakomāta, uzlīmējot virsū pakomāta uzlīmi. Nu tad pierādīt kā caurumu nebija, nevar. Bet kā jau mīnēju, man viss ir saprotams, kas ir šīs pārdevējs un kā caurumi jau bija. Ko pats un atzīst...
Ilze_ A
Paka plika bija ielikta plauktā. Kad viņam arī uzjautāju, kāpēc vismaz plēvē kārtīgi to maisu nesatina, atbilde nepārsteidza....viņš nekādās plēvēs netinot.... 5 gadus tā sūtot....pieņemu, ka tas viss ir labi izstrādāts, kā iesmērēt šādas pakas, jo tad ir ļoti vienkārši novelt vainu un apvainot visus citus un izlikties par duraku.
Ilze_ A
Pats labākais ir tas, ka DPD ir jāiesniedz pretenzijas pieteikums un to dara tikai izsūtītājs, jo viņš ir maksātājs. Es, kā saņēmējs varu plikšķināt tikai acis. Un, ja izsūtītājs atsakās sazināties ar dpd, tad tu paliec, kā muļķa lomā.