Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Nepārdotās preces

Sveicieni!⚘️
Ko jūs darāt ar lietām (pārsvarā apģērbu), ko šeit nav sanācis realizēt un tiešām nav vajadzīgs? Atdodat bez maksas, nesat uz apģērbu konteineriem, vedat labdarībai...?
tatjana-grossmane
Nesu uz konteineriem, jo parasti bezmaksas mantām piesakās cilvēki, kuriem it kā vajag, bet atrast laiku atbraukt pakaļ nevar. Arī komunikācija bieži klibo - ja atbraukt pakaļ nesanāk, tad neuzskata par vajadzīgu par to laicīgi paziņot. Interesanti kāda būtu reakcija, ja šādi rīkotos tas kas atdod 😏
tesoroangelito
Pagaidām stāv pa izmēriem maisiņos .
Ar atdošanu ir ļoti grūti pat sūtot ,ņēmēja s pazūd ,vai pieprasa apmaksāt sūtīšanas izdevumus arī .😁😁😁
Citreiz tiešām vieglāk uz konteineru aiznest vai salikt kārtīgi pie miskastes )
Ilze Ilze
Ja kāds atnāk ciemos tad var parādīt un piedāvāt par brīvu. Ātrāk atbrīvoties ja nes uz labdarības kontaineru vai var atstāt blakus pie kāda daudzstāvu mājas atkritumu kontainera. Ir arī Otra Elpa, tur var arī mantiņas, traukus un tehniku.
elizabeteelizabetee
Daļu tekstila konteinerā iemetu, daļu atdodu Otra Elpa (var gan veikalā nodot, cik zinu, gan viņu speciālos konteineros, viens ir Galerija Rīga. Viņi paši tad izvērtē, ko pārdot, ko dot tālāk, un vismaz naudiņa aiziet labdarībā). Kādreiz caur Facebook ko atdevu, bet, kā jau dažas minēja, čakars milzīgs. Liekas, jo lētāk tu ko atdod, jo mazāk novērtē tevi un tavu laiku. Sarunā tikties, 5 min. pēc norunātā laika - 'tomēr nebūšu' utt. Piesakās tikai, jo par brīvu, nevis, ka tiešām vajag.. Tāpēc man vairs nav laika un nervu nodarboties ar Facebook labdarību 😅
evilau
Nesu uz Otru Elpu vai konteineru. Jo kad atdodu par par velti,tad kad piesakās, tad vēl grib piegādi par velti ,vai vēl kādas ekstras. Labāk tad labdarība un man ērtā laikā:)