Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atsauksmes no pārdevēja/pīrcēja puses.

Sveiki! Nakts pārdomas: visu laiku, cik šeit andelēju, rakstu atsauksmi/lieku vērtējumu uzreiz, pēc pirkuma. (Kā pārdevējs.) Notika deal, cilvēks apmaksājis pirkumu, un formējot paciņu, es spiežu: PĀRDOTS, uz ko mani pārmet uz atsauksmes sadaļu, es lieku 5 zvaigznes un rakstu standarto atsauksmi: "Paldies par pirkumu! Cerams, kā viss patīks! Jā ar sūtījumu būs problēmas, uzreiz padodiet ziņu prīvāti!" Pēc tam sistēma man ļauj noformēt paciņu. (Par atsauksmi nebaidos, vēlāk jā kas, viņu var mainīt kaut uz vieninieku.)

Pēdējā laikā pamanīju, pērkot preces, kā pārdevēji spiež REZERVĒT un tad noformē paciņu un līdz tam momentam, kāmēr es neizņemšu viņu no pakomāta, prece būs aktīva ar statusu: REZERVĒTS. Nu un pārdevējs neliek nekādu atsauksmi līdz momentam, kāmēr es to neizdarīšu pirmājs. Daži pat pēc manas atsauksmes savējo neraksta.

JAUTĀJUMS SEKOJOŠS: Kā to darāt Jūs? Cik Jums svarīgas atsauksmes? Cik shema -> "sākumā pārdevējs, pēc tam pīrcējs" ir pareizā, vai pāreizāk "pīrcējs ->pārdevējs"? Priekš kā tūrēt sūtījumu uz REZERVĒTS, neviss PĀRDOTS? Jā vairākiem pārdevējiem atgriešanas opcijas nav un sludinājums tik un tā būs zaudēts. Es saprastu, jā ir iespēja atgriezt, un lai nelikt sludinājumu no jauna, netērēt lieko naudiņu no maciņa... Visspār par šo tēmu kādas domas?
zane-f
Es vienmēr daru, kā otrā aprakstītajā variantā. Kad paciņa izņemta, skaitās pārdota, tad rakstu atsauksmi. Turu statusu REZERVĒTS, jo situācijas mēdz būt visādas un ir tikai loģiski, ka tikai tad, kad paciņa tiešām ir pircēja rokās tā skaitās PĀRDOTA.
gita.horsta
Nelieku ne rezervēts, ne pārdots. Noformējot sūtījumu attiecīgajam pircējam, REZERVĒTS parādās automātiski. Atsauksmi kā par pārdevēju sagaidu pirmā, pēc tam es lieku atpakaļ pircējam. Ja man neliek, tad es arī nelieku atpakaļ neko. Kā pircēja, ja prece apmierina, ielieku atsauksmi. Ja kaut kas tomēr nav apmierinājis, tad nelieku neko, lai netaisītu lieku traci, ka esmu kaut ko safantazējusies vai apmeloju, vai vēl nezin ko.
lena-lena
Kamēr neesmu nosūtījusi- REZERVĒTS, līdz ko ielieku pakomātā- PĀRDOTS un atstāju atsauksmi pircējai/ -am. Vienmēr priecājos par atsauksmēm no pircēja un to arī minu sarakstē. Man svarīgi, lai pircējs būtu apmierināts un priecīgs par pirkumu. Pati pērkot vienmēr atstāju atsauksmi pēc saņemšanas.
janetajumtina
Lieku rezervēts mirklī, kad saņēmu samaksu no pircēja, lai nemulsinātu citus, liekot domāt, ka vēl var pieteikties. Ātrāk rezervēts nelieku, jo neticu tukšiem solījumiem no pircēju puses. Paciņu ielieku pakomātā un tad, ja atceros laicīgi, nospiežu pārdots,pēc tam atsauksmi. Reizēm gadās atsauksmi ielikt vēlāk, jo cilvēcīgi piemirstu to izdarīt pēc paciņas nosūtīšanas.
Nav nozīmes kā nosaukt procesu- rezervēts vai pārdots, ja pamatbūtība ir liegt pieteikties citiem un vienkārši nosūtīt paciņu pircējam. Negaidu uz to, ko, kurš pirmajam liek vai neliek, nav vispār svarīgi. Zinu, ko pārdodu un cik ātri izsūtu lietas, neraustos, ko man ierakstīs, tādēļ atsauksmi atstāju pirmā. Ja man neatstāj- man tas neinteresē, jo tā ir tikai andele. Ne visi māk, ne visi aizdomājas, ne visiem tas ir svarīgi. Zinu draudzeni, kurai prasu, kādēļ saviem pircējiem neliek atsauksmes un atbilde bija vienkārša-tā arī var izdarīt?😅 Ir cilvēki, kas tik tālu neskatās un ne jau vienmēr apakšā ir iemesls, ka kaut kas nepatika. Cilvēki ir tikai cilvēki. 😌
trode
Gribētos lai visi,pārdevēji un arī pircēji neslinkotu un rakstītu atsauksmes!Tas ļoti palīdz cīņa pret negodīgiem cilvēkiem.Pati rezerveju kad saņemu naudu un lieku pārdots kad noformēju sūtījumu.Un pie reizes rakstu atsauksmi.
httpwww.andelemandele.lv
Vispirms protams gaidu atsauksmi no pircēja,bet protams ar bažām un bailēm.Lai gan savu loloto pērli sūti ,tu nekad nezini kādu reakciju un vēl vai godigu atsauksmi par savu pēli saņemsi.Vai neuzķersies uz kāda, kas ir pārdomājis par pirkumu un sāk tevi mobingot ,apvainot un pat izteikt klajus draudus.