Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Preces pieņemšana/atgriešana

Sveiki!
Vienkārš un tai pašā laikā pašsaprotams jautājums.
Pircējs atgriež preci, ir gadījumi, kad mēs saprotam, ka vai nu mūsu dēļ, vai dēļ tā, ka jūtam līdzi pircējam, ja lieta neder. Tātad…es naudu pārskaitu, kad paku esmu saņēmusi. Jo, ja pēc veikala principa strādā, tad iebildumu un konflikam nevajadzētu būt.
Man pircēja uzrīko skandālu, ka šitā neies cauri, naudu “gaņi” vispirms😀 jo andelē tā nenotiek.
Tad nu dēļ statistikas, kā Jūs veicat šo procesu?
siosio
man šitā bij, preci, protams, atgrieza, naudu par preci arī, BET ar to viss nebeidzās, Omnivas arī redzoties ir jāuzsauc MAN, ta ka gadās dažādi dīvaini pircēji, tāpēc tagad vairs neko atpakaļ ne sūtu, nav veikals...bet andelēšanās...
marite.rudko
Ja jau rakstāt šeit forumā, tad iekšēji kaut kas nosignalizēja. Nekādā gadījumā nedariet to ko nevēlaties! Ja pircējs tiešām vēlas atgriezt Jums preci, tad piekritīs noteikumiem - vispirms pircējs pārdevējam atgriež preci, kad prece saņemta, tikai tad pārdevējs atgriež pircējam naudu par saņemto preci. Pēc šāda kategoriskuma pircējs var pārdomāt un preci vairs nevēlēties vispār atgriezt. Ir šeit viena portālā šāda krieviski runājoša kundze, kurai tikai tā un ne citādāk. :) Es tādai vispār neatgrieztu neko.
anastasija.atajeva
Nauda noteikti tiktu atgriezta tikai pec preces sanemsanas atpakalj un tikai taa!!! Ir dazas preces, kuras pie pirkuma pati piedavaju, ka vares atgriezt ja nederes ar noteikumu, ka izsuta taja pasa dienaa un apmaksa pats sutijumu. Tas pats butu ja prece ir ar kadu palaistu garaam defektu. Jusu gadijuma, ja pirceju neapmierina piedavajums no sakuma prece un tad nauda, lai tirgo pats talaak.