Izsūtīšanas laiks
Cik ilgā laikā Jūs izsūtiet preci, kurai piesakās pircējs? (Sūtot ar pakomātu starpniecību)🎀
Es savas pārdošanā esošās preces, vienmēr, cenšos izsūtīt tajā pat dienā, kad ir veikta samaksa par preci. Vai max. Nākamajā dienā to izsūtu.
Iegādājos apavus šeit, gaidu. Samaksu veicu pirms 3 dienām, bet prece vēl aizvien stāv pieejama visiem. 🙈
Es savas pārdošanā esošās preces, vienmēr, cenšos izsūtīt tajā pat dienā, kad ir veikta samaksa par preci. Vai max. Nākamajā dienā to izsūtu.
Iegādājos apavus šeit, gaidu. Samaksu veicu pirms 3 dienām, bet prece vēl aizvien stāv pieejama visiem. 🙈
Šajā gadījumā: tieši svētku laikā pamanīju ievietoto preci, kuru jau sen meklēju. Jautāju, vai ir pieejama, un vai varu veikt samaksu pēc svētku pasākuma. Uz ko uzstājīgi atbildēja "vēlams tagad samaksāt" (okēey, es kā pārdevējs arī gribu lai viss notiek ātri - ir nauda, ir izsūtīšana = visi apmierināti) 🤭
Atsauksmes vairāk kā 20 pozitīvas, 1 negatīva.
* cerams, viss būs kārtībā. 👌
Informācija diemžēl profilā norādīta nav. Bet, ziņa gan nosūtīta.
Atbilde saņemta "esot bijusi ārpus pilsētas un tagad esot darbā" rīt solās izsūtīt.
Šķiet interesanti aizdomīgi, bet labi, pagaidīšu 😄😄
Visvairāk mulsināja, ka bez manis ir vēl citi pieteikušies šai precei. (Itkā, saprotams, bet tomēr samaksa veikta) 🤭
Īpaši nervozajiem, kuriem vajag nekavējoties -ieteikums-labāk iet uz veikalu.
Tomēr, ir foršāk, ja viss notiek ātri. (Protams, pašu piegādes procesu nav iespējams paātrināt, bet ievietot pakomātā gribās gan max. Ātrāk 🧡)