Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Izsūtīšanas laiks

Cik ilgā laikā Jūs izsūtiet preci, kurai piesakās pircējs? (Sūtot ar pakomātu starpniecību)🎀
Es savas pārdošanā esošās preces, vienmēr, cenšos izsūtīt tajā pat dienā, kad ir veikta samaksa par preci. Vai max. Nākamajā dienā to izsūtu.
Iegādājos apavus šeit, gaidu. Samaksu veicu pirms 3 dienām, bet prece vēl aizvien stāv pieejama visiem. 🙈
janetajumtina
Tajā pašā dienā gandrīz neiespējami, ļoti retu reizi,bet pārsvarā nākamajā dienā vai max līdz 3 dienām, kas ir gana ok. Katram tie ikdienas grafiki jau citādāki. Protams, ne vienmēr to visi saprot un jau tajā pašā dienā pēc pusnakts raksta, ka ir nākamā diena un vai izsūtīju. Sākumā šķiet, joko, bet izrādās nē.Ir, kas uztaisa paniku, ja piesakās naktī un nākamajā dienā jau ap 7 ir ziņas vai kaut kas atgadījies. Tās uztveres, realitātes katram ir tik savas. Iespējams prece stāv pieejama, jo pārdevējs vienkārši nemāk vai nav piefiksējis, ka nav nomainīts statuss. Ir vērts pagaidīt, jo pirms trīs dienām bija svētki un svētku laiku rēķināt nebūtu īsti korekti, bet jau kādā piektajā dienā gan derētu šo jautājumu pacelt. Atsauksmes labas pārdevējai?
darta.bezane
Piekrītu! Ir bijuši arī tādi, kas vakarā pasūta, un no rīta jau bliež ziņas "vai ir izsūtīts" 🙈🤭
Šajā gadījumā: tieši svētku laikā pamanīju ievietoto preci, kuru jau sen meklēju. Jautāju, vai ir pieejama, un vai varu veikt samaksu pēc svētku pasākuma. Uz ko uzstājīgi atbildēja "vēlams tagad samaksāt" (okēey, es kā pārdevējs arī gribu lai viss notiek ātri - ir nauda, ir izsūtīšana = visi apmierināti) 🤭
Atsauksmes vairāk kā 20 pozitīvas, 1 negatīva.
* cerams, viss būs kārtībā. 👌
La Isla Bonita
Man ir noteikums 1-3 dienu laikā, tas norādīts profilā un sarakstē arī uz to norādu, problēmu nebija. Citiem pārdevējiem redzēta informācija, ka izsūta 5-7 dienu laikā. Skatieties, kas norādīts jūsu pārdevējam, vai arī komunicējiet, ko tur minēt uz citu pieredzes pamata.
darta.bezane
Šis ieraksts tapa intereses pēc, lai uzzinātu kā citiem ir. (Jo, šīs ir mans pirmais sūtījums kā pircējam andelē. Vairāk pārsvarā esmu kā "pārdevējs" šeit. ) 😄🤭
Informācija diemžēl profilā norādīta nav. Bet, ziņa gan nosūtīta.
dimants04
Pēdējā laikā,veicot pirkumu,vienmēr apjautājos,kad varēs preci nosūtīt! Jo ir daudzas pārdevējas,kas pēc naudas saņemšanas pilnīgi neko neuzraksta pretī-ne to,vai nauda saņemta,ne to,kad izsūtīs! Tāpēc uzreiz prasu pati! Jūsu gadījumā rakstītu pārdevējai vairākas reizes,kamēr atbild! Ir lasīts,ka dažas neliekas ne zinis un izsūta pat pēc nedēļas,vai neizsūta nemaz… Jebkurā gadījumā-precei uzreiz pēc naudas pārskaitīšanas taču jābūt rezervētai Jums! Ja precei ir vairāki pieteikumi,iespējams,tā tiek tirgota vēl citiem bez Jums… Tagad jau pagājušas 2 darbadienas pēc svētkiem un precei jau nu vajadzētu būt nosūtītai,ja pārdevēja ir godīga un kārtīga,bet izskatās,ka tāda nav,jo tad būtu jūs brīdinājusi par izsūtīšanas aizkavēšanos!
darta.bezane
Jā, šīs man kā "pārdevējai" lietošanas loģiski tomēr, ja pircējs piesakās, veic apmaksu, tad uzreiz var noformēt kodu sūtījuma un uzlikt "rezervēts" 🙈
Atbilde saņemta "esot bijusi ārpus pilsētas un tagad esot darbā" rīt solās izsūtīt.
Šķiet interesanti aizdomīgi, bet labi, pagaidīšu 😄😄
Visvairāk mulsināja, ka bez manis ir vēl citi pieteikušies šai precei. (Itkā, saprotams, bet tomēr samaksa veikta) 🤭
irina-ananjeva
Man pirka meitene preci svētku laikā, bet nauda atnāca tikai nākamaja dienā. Tad un saku pakot un nest uz pakomātu. Parasti vai tajā dienā kad atnāk nauda vai rīt. Man jau pašai patīk kad viss notiek ātri.
tevunman
Ir vasaras atvaļinājumu laiks,kad pārdevējs var nebūt mājās,līdz ar to izsūtīšana kavējas.Kas attiecas par nakts pirkumiem- ir loģiski,ka ja tas ir veikts pusnaktī, iespējams ka pārdevējs rīta agrumā nejoņos uz pakomātu,bet vēl gulēs. Nopērkot preci sestdienā-nav nozīmes,kad tā tiks ievietota kastītē,jo pakomātu tukšos tikai pirmdienas rītā. Pārdevēji dzīvo arī ārpus pilsētas,kur līdz tuvākajam pakomātam attālums ir daudzi kilometri. Atzīstu par labu rīcību - atskaitīties pircējam,sarakstē nosūtot pakas bildi,ar uzlīmētu salasāmu kodu,- lai sūtījuma noklīšanas gadījumā-var aprakstīt konkrētās meklējamās pakas vizuālo izskatu.
Īpaši nervozajiem, kuriem vajag nekavējoties -ieteikums-labāk iet uz veikalu.
Bitīte Maija
Vienmēr izsūtu tajā pat dienā,ja esmu darbā,kad piesakās,skrienu uz mājām precei pakaļ,esmu neglābjama pedante gan darbā,gan jebkādos darījumos.Vienīgais izņēmums būtu,ja esmu izbraukusi/ceļojumā.
Sandija anigoL
Es vienmēr pēc apmaksas uzlieku "rezervēts" un nosūtu tajā pašā vai nākošā dienā (ja pieteikums ir bijis vakarpusē). Bet man pakomāti ir tuvu mājām, kā jau Rīgā. Citur jau ne visiem pakomāti ir rokas stiepiena attālumā un pieļauju, ka daudziem pat šāds brauciens uz pakomātu ir jāieplāno vai jāpielāgo kādām darīšanām pilsētā.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.