Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Izsūtīšanas laiks

Cik ilgā laikā Jūs izsūtiet preci, kurai piesakās pircējs? (Sūtot ar pakomātu starpniecību)🎀
Es savas pārdošanā esošās preces, vienmēr, cenšos izsūtīt tajā pat dienā, kad ir veikta samaksa par preci. Vai max. Nākamajā dienā to izsūtu.
Iegādājos apavus šeit, gaidu. Samaksu veicu pirms 3 dienām, bet prece vēl aizvien stāv pieejama visiem. 🙈
zelta-zivtina
Ne visi dzīvo pārdevēji dzīvo pilsētā. Es brīdinu ka izsūtu 1-3d. laikā,arī sestd. pēcpusdienā un svētdien,svètku d.nav jēga likt pakomātā,jo mums tukšos tāpat tik pirmdienā. Ja pircējam vajag ātru piegādi,brīdinu ka tā nebūs. Atkarīgs arī uz kurieni paciņa jāsūta.
.
An JC
Man arī tuvākais pakomāts ir 20 km. Ja summa maza, speciāli neskrienu. Nosūtu, kad sanāk braukt . Bet , ja nesanāk ne šodien, ne rīt , tad vienmēr pircēju brīdinu .
Nesen pati pirku preci un pārdevēja izsūtīja pēc 5 dienām. Bija divas svētku dienas pa vidu, tāpēc biju pacietīga. Taču tomēr būtu bijis patīkamāk, ja pārdevēja painformētu par saviem izsūtīšanas plāniem.
indra.
Parasti izsūtu tajā pašā dienā, vai vēlākais nākamajā dienā, kopš nauda ir ienākusi kontā. Ja gadās būt prom no mājām, uzreiz brīdinu, ka varēšu izsūtīt konkrētā datumā, kad būšu atpakaļ - tikko biju atvaļinājumā, divas meitenes nopirka preces, pirms pirkšanas izskaidroju, ka esmu ārzemēs, varēšu nosūtīt tikai pēc nedēļas - lai cilvēkam ir izvēle - vai viņš ir ar mieru gaidīt vai nē. Abas bija ar mieru gaidīt, pateicos viņām par pacietību.
i.bite
Es cenšos pēc iespējas ātri izsūtīt,tajā vai nākošajā dienā,bet atkarīgs ko pasūta. Ja man piem.kurpes jau ir kastē, tad viegli,ja kas jāpako tad nedaudz ilgāk-man patīk atrast piemērotu iepakojumu, un ļoti saudzīgi pakoju,lai nekas nekāda veidā nesabojājas. Un cenšos arī kādu dāvaniņu-bonusiņu ielikt. Bet pirms samaksas vienmēr pasaku tieši kad man sanāks izsūtīt,jo nevienmēr esmu uz vietas mājās. Ja piekrīt šim gaidīšanas laikam tad samaksā.
Kā pircēja saku,ka nav steidzami izsūtīt, bet ja arī redzu,ka nav kaut rezervēts ilgaku laiku,tad prasu. Viss pagaidām ir bijis veiksmīgi, ir saņemts,lai arī nebija ne rezervets,ne kada ziņa. Pati piesakos tad,kad uzreiz varu samaksāt. Nelieku nevienam gaidīt. Bet man ir arī bijusi gadījumi, kad rezervēju kaut nav samaksāts, tie kas no manis ko jau iepriekš pirkuši,par tiem jau zinu,ka samaksās,varu arī pagaidīt.
Lai veiksmīga visiem iepirkšanās un pārdošana! Vienvārdsakot- andele :)
anna.deri
Cenšos 1-2 dienu laikā, retu reizi tikai 3. dienā. Tas tad, ja pati gaidu sūtījumu un lai ietaupītu lieku tripu uz pakomātu, pagaisu līdz man atsūtītā paka atnāk. Un man liekas "rezervēts" uzliekas automātiski, kad ir nopirkta sūtīšanas uzlīme. Nekautrējies, uzraksti, uzjautā, kad taisās izsūtīt.
paulaelviira
Es parasti cenšos izsūtīt tajā pat dienā, vai vēlākais nākamās dienas pirmajā pusē, ja pirkums veikts naktī. Arī pircējiem vienmēr uzrakstu, ka izsūtīšu šodienas/rītdienas laikā un, kad pērle tiks izsūtīta, padošu ziņu par to, ka paciņa ir ceļā. Man patīk visu uzreiz nokārtot, lai miers. 😊
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.