Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

reklāma lapā

Vai es vienīgā pamanīju, ka lapai uzliktas Google reklāmas, bet pašā sākumā solīts ka nebūs, jo redz portāls ir "maksas" ????
skaistaslietas
Andele jau sen nav andele,bet kartejais atverskapi humpalu variants. Pirms nu jau ilga laika bija portāla pārmaiņas ar ko daudzas nespēja samierināties un te bija 101 diskusija,ka jāmaina portālu utt. Kopš tā laika ari ievērojami mainijās vispār te viss kopumā, sākās novalkātu lupatu tirgošana, krāpšanās,pilns ar feikiem utt. Tie kas portālā ir jau no pirmsākumiem domāju būs to pamanījuši,ka sakuma tiešām bija tikai pērles,viss skaisti un tīri vienmēr. Tagad pilns ar kaut ko humpalām lidzigu. Ļoti ir ievērots dāmu kontingents kas te ir nomainījies, tāds tiešām prastais variants un tas mani izbrīna,jo sludinājumi ir par maksu.
LEE 777777
Piekrītu, es vismaz saliku visus dārgā gala brendus favorītos un tā vismaz varu vēl ko labu atrast, jo noteikti pirkšu dārgāk, bet arī labu kvaltāti un tikai oriģinālu, citādi tikai pilns ar tā sauktajām "drēbītēm" un nemaņā replikas, tas jau vēl nekas, un tām arī ir savas pircējas, bet bieži saliek piem. smaržas kā oriģinālu, nupat bija forumā, kur meitene CHANEL un citas smaržas uz urrā pārdeva, tikai pēc tam pircējām, kuras gaidīja oriģinālu, ir vilšanās...un neuzticība vispār ko te pirkt.
k-andele
Portālam ir liela lejupslīde, ja ne statistiski, tad kvalitātes ziņā pat ļoti.
Esmu jau no pirmssākumiem, priecājos, kad parādījās Andele, kur nav humpala utt., var tiešām pērles atrast. Tagad šeit principā nekā gandrīz nav, retu reizi kas parādās, bet tad cenas ir kosmosā. Nu kā var pa lietotām mantām prasīt gandrīz pilnu cenu?! Šeit tak ir doma - dot pērlei otro elpu.
Lēnām jāpārceļas atpakaļ uz atverskapi utt.
inky
Jā, es arī ienācu forumā paskatīties, vai kāds vēl ir pamanījis, ka portāls, ko reklamēja un solīja, ka sludinājumi ir par maksu tāpēc, lai nebūtu reklāmu un reklāmu NEKAD NEBŪS, ir kārtējais tukšais solījums :/
Sandra B
Pilnībā piekrītu! Cenas šeit ir gluži kā no veikala. Ja ne vēl dārgāk. Ir jau,protams,citas pārdevējas,kuras lietotu mantu pārdod par attiecīgu cenu un tas ir ?
Bet ir redzēti gadijumi kad preci ar defektu utt.tirgo pa tāādu cenu ,ka ???
k-andele
Andele pārvērtusies par atverskapi, bet Andeles administrācija savus profilus uztaisījusi par 'brand resale'.
Pašā sākumā Andele bija forša, bija pērles gandrīz katru dienu, bija atbilstošas cenas un attieksme no Administrācijas.
Tagad - pērļu nav, cenas kosmosā un Adminiem par visu nospļauties, galvenais, ka pelna. ?

Par cenām piekrītu. Kā jau minēju - Andele ir domāta, lai pērlēm dotu otro elpu.
Šeit Chanel reāli nonēsātas laiviņas pārdod par kosmosu, jo redziet tas ir Chanel, nu wtf?! ? Un tas tik viens no piemēriem.
Dzēsts lietotājs
Par pēdējo teikumu absolūti manas domas :D kad ieraugu līdzīgus sludinājumus, pie sevis nobrīnos, vai tad tiešām meitenēm nav pretīgi pirkt nolietotas, ar melnām iekšpēdām, ar defektiem, noberztiem rokturiem lietas par kosmosa cenu, ja veikalos JAUNAS var nopirkt par zemāku cenu?! Vaitad tiešām tas, ka brenda lieta, tapēc maksā milzu naudu!? Fuuuuuuuuuuuu :D
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.