Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atsauksmes

Pēs kāda principa jūs liekat atsauksmes? Palsu pie dažām meitenēm - ir 5, ja viss patīk, bet tikpat labi uzraksta, ka viss super, viss patīk, bet ieliek 4. Kā tas ir? Kā vērtēt? Vai tādai pārdevējai uzticēties un uzskatīt to 4 par pircēja psihozi vai kā? es saprotu - ielikt 4, ja kaut kas nav gluži tā, kā gaidīts un to uzrakstīt (nu maciņš vairāk noplucis, nekā aprakstā, vai jaunas kurpes tomēs novalkātas), bet raksta, ka viss ok, bet 5 neliek
Nerakstīšu ko un pie kuras pirku.Apģērbs bija perfektā stāvoklī,bez defektiem,kā jauns.Iekšpusē paduses baltas.
Iegādātā prece ļoti patika.
Ieliku meitenei par preci- 4,bet komentārā ka sadarbība forša.
Dzēsts lietotājs
Parasti ielieku 4 zvaigznes, ja kaut kas līdz galam nebija kā vajag, bet sadarbība un lieta laba. Piemēram, pēc samaksas veikšanas meitene pazūd (esmu pieradusi, ka mani informē par to, ka prece tika izsūtīta un man atsūta izsekošanas kodu), prece atnāk, viss ok, bet nākas uztraukties kad atnāks, vai izsūtīts utt.
Ir bijis, ka atsūta parastā aizsietā maisiņā, kas nav droši pašai precei.
Īsāk sakot, 4 zvaigznes, kad ir bijuši mazi sīkumi, kas neapmierina, bet kopumā viss ir kārtībā. :)
iimmee
Daudzas te,manuprāt,nesaprot kaut ko līdz galam...pērk lietotu, grib ģērbties firmās un bērnus ģērbt firmās, tik nesaprot,ka lietotam ir tomēr lietojums,vienalga,mazāks vai lielāks,nerunaju te par defektiem (caurs, pleķains utt). Tie jautājumi......."cik reizes vilkts?"...."vai var redzēt,ka mazgāts?"...."vai kurpītēm uz zoles var redzēt,ka staigāts?".....tas brīžam jau robežojas ar komiskumu . Tai pat laikā maksāt gan grib kā pa lietotu, ar 5-10x zemāku cenu kā jaunam,+omnivu grib lai pārdevējs apmaksā, un preci saņemt preci grib kā jaunu.
Laura Prokofjeva
Es lieku 4,tad ja prece ir laba,bet piemēram attieksme nepatīk,vai otrādi :Dparasti gan lieku 5 zvaigznes,jo viss der,patīk un atsūta visu forši un skaisti :D
nācās drusku vilties pārdevējā :)))ieliku attsauksmi labu,jo biju priecīga ka piegādāja preci,kaut bija defekts-kuru neuzrādīja :( nopirku pat šokolādi par nešanu pretī ,bet beigās pati saņēmu vienkārši vērtējumu-nesapratu kas nepatika :D varbūt neizskatījos labi :))))))
vanda
Man arī ielika 4,bet komentārs labs. Domāju, ka ja viss patika, tad viss OK. Varbūt netīšām nospieda 4 un nepamanīja, vai kaut kas nepatika, bet neattiecas uz preci vai pašu personu. Varbūt, ka neatved uz jūrmalu ar sabiedrisko transportu pielaikot :D(ne manu 4 zvaigžņu gadījumā, pavisam cits stāsts, bet sāpīgs jautājums ?)
Dzēsts lietotājs
Nu tad es pareizi vērtēju, jo, ieraugot pārdevējas atsauksmēs 5 un dažus 4, tam īpaši nepievēršu uzmanību, uzskatu par labu pārdevēju, kas saskārās ar pāris pircēju kaprīzēm.
Es gan nezinu cik ētiski ir tirgošanās ar atsauksmēm... kā te raksta - ja viņa man ieliks, tad es arī, bet ja es neko nedabūju pretī, tad nē... Nu moins!
…. .
Ertmanes kundze jums vispar butu jakaunas par to ko jus te rakstat!

Pardodat fiktivi preces, izdomajat melus, un apvainojat pircejas par uzdotiem jautajumiem par preces stavokli!
Un vel brinaties kapec jums atsauksmes negrib likt ?
Visiem jau ta zinams ka tirgojat preces no sarkana krusta
vanda
Es gan nelikšu atsauksmes, ja darījums nav noticis. Neuzskatu, ka šāda veida saitā būtu jāpāriet uz personiskām attiecībām. Atsauksmes jāliek par preci un cik raiti NOTICIS darījums. Man pat nav laika rakstīt atsauksmi visiem pieteikumiem :) es gan vairāk esmu patērētājs?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.