Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Piegādes izmaksas

Pēdējā laikā esmu novērojusi ka ļoti daudzi pārdevēji ņem fiksētu summu par piegādi. Neatkarīgi no pakomāta veida. Saprotu ka teorētiski DPD un Omniva tie 5 centi īsti neko nemaina, bet piemēram kādam citam starpība 2€ vai 1,70€ ir jūtamāka. Vai arī esat pamanījuši šādu “stilu” pārdevējiem?
L. B.
Vienmēr norādu +pakomāta izmaksas,arī sūtot kontu,1.teikumā ir summa+omniva.
Tikko viena gudrīte izdomāja savu stratēģiju,vai cerēja,ka mans aicinājums ir dāvināt.ieskaitīja 5 eiro mazāk,kā rakstīts,teicu,ka nav pareiza summa.
Protams,ar tādām nekrāmējos un negrasos ziedot.
ariwka_s_
Uzskatu ka tas ir pilnīgi pieņemami, ja nu protams tas bij norādīts uzreiz sludinājuma) lielāka daļa tagad izmanto kurjermaisiņus sūtīšanai un arī tie nav bezmaksas, pārdevējam ir tiesības pieskaitīt tos 30 centus pie piegādes👌
Pati vienmēr norādu visu pakomātu cenas, bet lielāka daļa tā pat pārskaita 2€ par piegādi un arī pati pārsvarā pārskaitu 2€ par Dpd vai LPP, jo zinu cik maksā sludinājums, iepakojums un arī līdz pakomātam dažiem nav tik tuvu)
Bet tagad vispār lielākā daļa uzreiz piesakās ar vārdiem “ņemšu ja piegādi iekļausiet cenā” vai vispār raksta savu cenu 2x mazāku.😅
Ilze Ilze
Kāpēc nesmuka rīcība? Tas taču pašsaprotami ka sūtīšana arī maksā. Ja nu vienīgi sludinājumā norādīts ka sūtīšana iekļauta cenā. Kādi pakomāti maksā 3 eiro nezinu. Varbūt pieskaitīts vel ceļš, iepakojums, pārdevēja pati nezin cenas utt. Protams, retos gadījumos var jau būt ka pārdēveja cenšas atpelnīt uz sūtīšanas izmaksām.
amicus-verus
Man arī liktos nesmuki, ja tas nav sludinājumā! +3€ sūtīšana un sludinājumā nekas nav par to minēts? Tiešām kādam tas liekas pieklājīgi? Tas, manuprāt, ir arī ne īpaši glīti pret citiem tirgotājiem, kuriem nav slēptas kopējās izmaksas un cena godīgi norādīta 5€+2€, ne 4€+3€ kas izskatās lētāk. Protams, ka izvēle par labu krīt 4€, ja Pērles vienādas..
Ilze Ilze
Sūtīšana maksā naudu. Ja sludinājumā nav norādīts ka sūtīšana iekļauta cenā, tad par to maksā pircējs. Ne visas atsevišķi ieraksta sludinājumā pakomātu cenas. Man tas liekas pašaprotami un jau laicīgi pirms pieteikuma padomāju par lielāku cenu. Nezināju ka citi domā savādāk. Vienīgi tie 3 eiro, nezinu kāpēc tāda cena jo parasti lētāk. Var jau pajautāt pārdevējai paskaidrojumu.
amicus-verus
@Ilze Ilze Protams, ka sūtīšana maksā naudu, bet te ir arī tikko reģistrējušies lietotāji, kas var nezināt to. Vai tad grūti ierakstīt vienu teikumu būtu, pēc būtības skatoties. Bet, ja nekļūdos, tad te runa tomēr ir par to, ka pārdevēji paši sāk izdomāt savas sūtīšanas cenas, pietam, par to sludinājumā neko neminot! Ir taču andeles kopīgais cenrādis pieejams gan pircējiem, gan pārdevējiem. Un, jā, Jums ir pilnīga taisnība, ka pircējiem par sūtīšanu jāmaksā pašiem, tādi te noteikumi vienmēr bijuši. Tas jautājums pēc būtbas jau ir par to, cik korekta attieksme no pārdevēju puses ir izdomāt pašiem savu sutīšanas cenu, izmantojot tirgošanai šo konkrētu portālu. Pie sarkanās gaismas jau arī var šķērsot ceļu, bet vai tas ir pareizi? Noteikumi taču pēc idejas radīti visiem vienādi, nevis es steidzos, tāpēc neapstāšos pie sarkanā signāla. Vai tad pircējiem nav jātērē laiks, lai preci sameklētu un uz pakomātu aizietu.. kas tie par pārdevēju mistiskiem ceļa izdevumiem vai iepakošanas izdevumiem būtu purcējam jākompensē?
Ilze Ilze
Vai tad cilvēki nekad neiepērkas citos veikalos? Visur ir sūtīšanas maksa ja nav norādīts savādāk. Nevar taču visus apmācīt "ar karotīti"? Es saprotu, man ir zināmi vecāki cilvēki kuri arī mēģina iepirkties, bet tāpēc nemainīs visu internetu dēļ tādiem? Šeit nav tāda "andeles kopīgā cenrāža" kurš jāpilda obligāti pēc noteikumiem? Es pārlasīju noteikumus, kur tas teikts? Katrs liek kādas cenas grib un katrs var izvēlēties pirkt vai nepirkt. Cita runa cik tas būtu ētiski no pārdevēju puses palielināt sūtīšanas cenas ja tas tiešām nav pamatoti (ceļa izdevumi, iepakojums utt.). No otras puses tas notiek visur lielajos veikalos kuri taisa lielo peļņu un neviens kaut kā nesūdzas. Izņemt kad runa par tādiem pašiem cilvēkiem kā mēs paši, tad nezin kāpēc ies kasīties par 5 centiem. Ja grūti aiziet līdz pakomātam lai izņemtu preci tad vienkārši nepērciet, kāpēc tā būtu pārdevēja vaina? Iepirkšanās ir izdevumi. Pārdošana - vismaz ne zaudējumi. Vai tad tāda nav tā jēga tirdzniecībai?
Ilze Ilze
Tā ir pakomāta pakalpojuma cena vispārībā, ne cena kuru jāievēro pārdevējam prasot samaksu. Nesaprotu kāpēc apvainojat mani? Es nesastādu noteikumus. Neatbildu uz emocijām. Te administrācija jau deva paskaidrojumu, paldies viņiem. Kā jau rakstīju nesaprotu kāpēc vispirms netiek tramdīti lielie uzņēmumi, tur noteikti nav tikai 5 centi pa virsu. Baigi skauž ja cilvēks parastais paprasa papildu 5 centus. Vienkārši laipni uzrakstiet pārdevējam, varbūt izdosies kaut ko sarunāt.
andelemandele.administracijaАдминистрацияАдмин
Hei, hei! AndeleMandele piedāvā izdevīgu sūtīšanas pakalpojumu ar patīkamām cenām gan mazajiem, gan arī lielajiem sūtījumiem un iespēju izsekot pasūtījumu pie sava darījuma. Tomēr pircējiem jāņem vērā, ka var būt arī cits sūtījumu izcenojums un pārdevējam tie nav jāpaskaidro. Pircējs ir tiesīgs šim izcenojam nepiekrist un no darījuma atteikties.

Rekomendējam pārdevējiem savā sludinājumā pieminēt, ka sūtīšanas summa ir/nav iekļauta preces cenā. Tomēr tas nav obligāti. Pircējam ir jārēķinās, ka papildus preces cenai ir jāmaksā arī par sūtīšanu, ja tāda ir nepieciešama.

Novēlam, lai andelēšanās sagādā patīkamas emocijas!
amicus-verus
Paldies Jums par tik ātru atbildi. Cerams šo izlasīs pēc iespējas vairāk, lai nebūtu tādas ilūzijas kā man. Patiešām žēl, ka tomēr tas netiek regulēts, bet tikai rekomendēts. Es cenšos apskatīt šo problēmu gan no pircēja, gan pārdevēja puses. Un, godīgi sakot, kā pārdevējam, man tas liekas ļoti, pat ļoti negodīgi, jo starp sludinājumiem pamanītāks būs noteikti tas, kuram zemāka cena. Un, pārdevējs, palielinot sūtīšanas izmaksas, pērļu cenas var piedāvāt zemākas. Un kā pircējs, nu.. Es noteikti jūtos "apčakarēts" un pozitīvas emocijas iepirkšanās procesā noteikti nerodas, ja maksāju par sūtīšanu 3€ un sūtījums tāpat tiek formēts caur andeli, pēc andeles cenrāža 1.70€. Tātad faktiskā preces cena palielinās par 1.30€.
Ilze Ilze
Aija U. Parasti tirgoju ārpus andeles (kur bezmaksas sludinājumi) un cenšos interesentiem piedāvāt pirkt caur andeli jo šeit atlaide vai pēc iespējas savādāk nokārtoju lai lētāka sūtīšana. Tirgojot caur etsy, ebay un citur ir nācies likt lielākas sūtīšanas cenas dēļ vietējiem un ārvalstu nodokļiem, reklāmām, iepakojumiem un visā pārējā kas nav no manis atkarīgs. Ir arī nācies ciest zaudējumus savas muļķības/labdarības dēļ. Ja ir zaudējumi tad attiecīgi nav ko ēst, ne ar ko bērnus pabarot. Tāpēc tomēr izrādu sapratni pret citiem tirgotājiem. Pārdevējam tomēr jāpadomā par šīm lietām un jāpastāv par savām cenām. Ja neciena savu darbu, tad arī citi to nedarīs. Kā piemēru zinu vairākas omītes kuras ada un tirgo jau tā pa lēto. Atnāk pircējs un vel pieprasa atlaidi. Burtiski - zādzība.
Aija U.
Protams, sūtīšana maksā naudu, bet tomēr pieņemu, ka tikpat ļoti cik pircējs grib pirkt arī pārdevējs grib pārdot, bet nabaga bļaujošais cietējs jūtas pārdevējs, kuram tagad vajag nezin kādu naudu, bieži pat norādu pircējam cenu 1.50 eur, jo esmu ieinteresēta darījumā un uzskatu, ka varu piedalīties sūtījuma apmaksā.
munkirs
Visiem sludinājumiem sūtīšanu piedāvāju par 1.50. Tieši tāpēc, lai nebūtu tā bakstīšanās ap dažiem (desmitiem) centu. Tas arī palīdz izvairīties no Unisend pakomāta, kurš neatrodas tuvumā. Daži godprātīgi pircēji gan tāpat apmaksā reālo sūtīšanas maksu (paldies viņiem par to, bet nav obligāti 🙏)
lake-baikal
Kad piesakos precei, pati pieskaitu klāt tos 2€, neatkarīgi, vai man sūta uz LPP vai DPD, ja vien pārdevēja specifiski nenorāda augstāku summu par sūtīšanu. Man ir bijusi saskarsme, kad prasa 4€ par sūtīšanu, nu, labi, neiešu ņemties, lai jau. Ir arī bijis, ka pārdevēja pasaka, ka tas viņai sanāk 10. sūtījums, respektīvi bezmaksas, tāpēc man pakomāta izmaksas nav jāsedz, lai gan viņa varēja dabūt 2€ ekstra. Cilvēki ir dažādi, bet, kā jau zemāk minēja, pircējam paliek izvēle piekrist vai atteikties, vai arī vienoties par kopsaucēju :)
dimants04
Es parasti noskrīnoju sūtīšanas lapu konkrētam sludinājumam ar pakomātu cenām un sarakstē nosūtu pircējam,lai viņš var izvēlēties! Skaidri un saprotami! Ja es pērku,uzreiz prasu,vai varēs sūtīt ar Unisend(jo tas tagad vislētākais),ja nevar-nav problēmu saņemt ar citu pakomātu! Nu neredzu es tur milzīgu starpību-max 35 centi! Ko veikalā var nopirkt par 35 centiem-nu praktiski neko!🤔
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.