Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu. ⚠️ Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Piegādes izmaksas

Pēdējā laikā esmu novērojusi ka ļoti daudzi pārdevēji ņem fiksētu summu par piegādi. Neatkarīgi no pakomāta veida. Saprotu ka teorētiski DPD un Omniva tie 5 centi īsti neko nemaina, bet piemēram kādam citam starpība 2€ vai 1,70€ ir jūtamāka. Vai arī esat pamanījuši šādu “stilu” pārdevējiem?
rose-omeyyade
Nē , tas nav parasti. Ja jūs tā darāt vai ar jums tā dara, nevajag uz "parasti" vispārināt. Nekrāmēšanās var būt piemērojama savai naudai , nekā ne svešajai. Pircējs skaidri jāinformē par jūsu cenu politiku , tālāk viņam lemt, var viņš nopirkt kaut ko par tiem 0.30 EUR vai nē un vai viņš vēlas vispār sadarboties ar nekrāmētājiem un apaļotājiem. Noapaļošana, ja kas , mēdz būt ne tikai uz augšu , bet arī uz leju. Lūk, varat nekrāmēties ar tiem 0.70 EUR , par kuriem arī īsti neko nenopirksi, bet noapaļot pircējam piegādes izmaksas līdz 1 EUR. Ja jau nekrāmēties, tad ar plašāku tvērienu , kas jums tās kapeikas.
amicus-verus
@ diana_b Neesat norādījusi, kas to tā parasti sauc... Varbūt Jūs. Es noteikti nē. Es labāk iemetu 30 centus rimi ziedojuma, kastē skaidram mērķim, ne ziedoju "apaļotājiem". Ar Jūsu attieksmi, gribētos redzet kā izskatās Jūsu noapaļotā VID deklarācija 😂
diana_b
Es īstenībā apbrīnoju šo sīkumainību un vēlmi plēsties par katru centu. No kurienes enerģija un interese plēsties par katru kapeiku? Baisi kopumā 🙈 mani biedē šādi cilvēki un prieks, ka manā paziņu lokā tādu nav. Ar šādu attieksmi ziedotie 30 centi laikam jau ir sasniegums.
amicus-verus
Tas ir Jūsu apgalvojums, ka tā ir sīkumainība un kāds "plēšas par katru kapeiku". Šeit vienkārši tiek pārstāvēts Jums pretējs viedoklis. Ja argumentu vietā ir apvainojumi, nu tā nav nekāda diskusija vairs..
diana_b
Nevis apvainojums, bet acīmredzams fakts + vēl šī neapmierinātība komentāros it kā tas būtu kaut kas nu šausmigi svarīgs. Man parasti šādiem cilvēkiem gribas iedot uz 1 euro vairāk, lai tik paklusē un nep**** smadzenes.
diana_b
Par laimi pēdējā laikā šeit šadi cilvēki nav trāpījušies. Pārsvarā sadarbojos ar sakarīgiem pārdevējiem kas te forumos par 1 centu nepīkst un neraud. Jums varbūt te ziedojumiem konta nr iemest?
diana_b
Es saprotu, ka finansiālais stāvoklis mums visiem mēdz būt dažāds, ir bijuši pašai smagi laiki, bet cīnīties par pāris centiem un izplūst tādēļ negācijās tomēr ir nedaudz zem mana goda. Man šo tiešām grūti izprast, jo neesmu sīkumaina.
amicus-verus
Par diskusiju šo īsti nosaukt nevar, argumentu iztrūkst, daudz emociju. Šādas sarunas kaut kādā ziņā tomēr šķiet interesantas, jo gribas vienkārši saprat otras puses viedokli. Es patiešām nevaru iedomāties sevi "apaļojot" kaut vai par centu, vai lai es to uzskatītu par vispār pieņemtu normu kaut ko svešā makā "apaļot", jo par sūtīšanu tomēr maksā pircējs. Laikam jau kopsaucēja te īsti nav, vienīgais secinājums, katram sava izpratne par pieklājību.
amicus-verus
"Un jā noapaļo uz augšu Jums par labu? Arī tik pat neapmierināta kviekšana būs?" Jūsuprāt cieņpilna diskusija? Kviekšana? Ja nekļūdos kviec vien cūkas? Un šis nav zem Jūsu "par pāris centiem un izplūst tādēļ negācijās tomēr ir nedaudz zem mana goda".
baiba.pele
Ja pārdevējs neievēro Andeles pakomātu cenas, pārdevējam savas cenas ir jānorāda sludinājumā vai pie pieteikuma jāpasaka uzreiz. Nevis pēc pirkuma apstiprinājuma pircējam pēc tam kaut ko papildus prasīt. Nav svarīgi, cik tur centu. Runa par godaprātu, kas mūsdienās ir retums. Ir pircēji, kas nemaz nezin pakomātu cenas. Jo tagad, Omnivas un DPD cenas mainītas, laikam Andele saprata šo kašķi un abiem uzlika 1.99. Vai šai gadījumā arī nevarēja noapaļot pati Andele, nu tagad ņemsies par 1 centu :D
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.