Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Andelemandele veidotaju, administracijas bezadbildiba!

Cik ilgi turpinasies sis bardaks un tiks ignoreti lietotaju jautajumi sazinoties ar administraciju?
Jus blokejat sludinajumu pec vienpersoniski tikai jums zinamiem principiem!
Nekadi precu ievietosanas aizliegumi seit nav publiceti, ja blokejat sludinajumu tad radiet iespeju samainit kategoriju vai atgrieziet sludinajuma maksu !
Aļona Šeļagova
Vo man tads pats jautājums?! Nesaprotu ar ko mans ieliktais sludinājums kur ir ielikti jauni knupiši atšķiras ar to pašu sludinājumu kas nav bloķets citai pārdevējai kur ar jauni ielikti.Bardaks.Un vēl nav kur uzrakstīt normālu vēstule lai saprast kas pa problēmu?! Gribas atbilde
inky
Es šitā pirmsākumos karoju par to, ka Beauty sadaļa biju ielikusi krāsainās kontaktlēcas, neesot atļauts, neesot Beauty :D
Kāpēc tieši neatbilst atbildēt nemācēja, savukārt, man par sludinājumu samaksāts un nav ko vietā likt. Lieki piebilst, ka pēc pāris mēnešiem citas lietotājas arī sāka likt krāsainās lēcas un ne tikai un ar to viss bija kārtībā.
Šajā portālā ielieku vidēji 6€ gadā, tikai lai pārliecinātos, ka nekas nav mainījies.
Dzēsts lietotājs
Kā tas ir? Manuprāt, diez gan loģiski, ka svārkus neievietojam pie skaistumkopšanas sadaļas utt. Ko tur vēl domāt? Protams, ka ja vienā sludinājumā tiek ievietotas vairākas preces par savu cenu, sludinājums tiks bloķēts. Arī tabletes NAV pieskaitāmas pie skaistumkopšanas sadaļas!!! Nesaprotu kāda jēga te ķērkt, ka viss slikti, bet tāpat turpina te sēdēt un ievietot sludinājumus. :D
inky
SS.lv administrācija ir tik pat vienaldzīga un bezkaunīga, ja ne pat vairāk. Teiksim, man longboards bija ielikts pārdošanā, bilde no veikala, kur redzams no abām pusēm (pievienoju piemēru). Sludinājums tika dzēsts ar brīdinājumu, ka nedrīkst pārdot vairāk kā 1 preci sludinājumā :D
Atverskapi šobrīd sakarīgākais risinājums. Mazāk gan pircēju uz dārgām mantām, bet vismaz sludinājumi par brīvu un administrācija atbild/risina problēmas.
inky
aly., es biju domājusi par portāla uzturēšanu un atbildēšanu uz ziņojumiem, kļūdu labošanu utml.
Sludinājumus tur tiešām nekoriģē, bet es pat nedaudz priecājos. Ja kaut kas no internetveikala nav derējis, nav speciāli brīvdienā jātērē laiks, lai noķertu labu dienas gaismu un visu safočētu - pārmet to pašu bildi un pārdod :D It sevišķi tagad, kad retajā brīvdienā ir smuks, saulains laiks. Un jo vairāk bildē pats, jo vairāk pēc tam bilžu paprasa papildus fočēt, mērīt utt.
Dažbrīd gan ir bardaks, bet vismaz jāmaksā par sludinājumiem nav.
private
Jā,man ir tieši tas pats jautājums!!!Pēc kāda principa absolūti identiskiem sludinājumiem tiek noteikts,kuru bloķēt,kuru nē?
Uzdevu jautājumu L.Jaunozolai,kāpēc nav vienāda attieksme pret visiem sludinājumiem?
Ja nav spējīgi piemērot vienādu attieksmi visiem,tad nav tiesību bloķēt nevienu,jo tā jau ir negodīga komercprakse!!!
Vai varbūt L.Jaunozola lobē savu tirgotāju preces?...
Drīzāk izskatās, ka Līva un citi viņas biedri grib sev reklāmu Bez Tabu ... Sludinājumu bloķēšana ir unikāla... teksta labošana sludinājumā vēl jo vairāk...
Kādēl vajadzēja taisīt publisku portālu, varēja vienkārši uztaisīt humpalu mājas lapu, kur ar savām pērlēm tirgojas tie, kuriem tas ir atļauts...
danjuks88
Un arī cenu politika, katram lietotājam tiek piemērota dažāda!
Laikam konkurentiem tiek likta 3x lielāka maksa par sludinājumu ievietošanu un pacelšanu!
Varbūt tiešām ir vērts piesaistīt mēdijus, jo iedziļinoties šajā visā- interesantas lietas atklātos! ?️‍♂️
indzy
Uztaisa bardaku ar pārdotām precēm, vairs nav rindas kartībā, atsauksmes pie pārdotām precēm nepārādās, viss jādara dubultā. Galvenais lai tik ripo nauda par sludinājumiem, jo uz vēstulēm neatbild un ignorē, bet kad sludinājumā ielikts par maksu divi, tad tik ātri reaģē un dzēš/ bloķē!!!!
Dzēsts lietotājs
Uz maniem jautājumiem/neskaidrībām atbild operatīvi - liels pluss un paldies ❤ Bet ir ieilgusi ķibele ar atsauksmēm, kā jau Inga rakstīja - atsauksmes par darījumu jāpievieno dubultā, lai tās vispār parādītos - nav forši. Par sludinājumu cenu ik reizi noelšos.. Bet, pie visa pierod :)
k-andele
Šobrīd jau diezgan ilgu laiku (mēnešus), ir problēma ar to, ka neuzrādās pārdevēja atsauksme pēc pirmās reizes, kad ieliek to. Visu laiku likās, ka tā varētu būt kāda sistēmas problēma, bet tad sapratu vienu - Andelemandele administrācija noteikti turpina savu iesākto ar preču pārdošanu it kā savas drēbes un viena otrai, tik lai izvairītos no dažāda veida konfliktiem, uztaisa, ka darîjums ir beidzies (lasīt - pārdots), bet pirmā atsauksme pēc pārdošanas neaiziet, līdz ar to, neviens to neredz. Laba shēma.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.