Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nekvalitatīvs vortāls?

Kāpēc tad, kad rakstu iekšā zīmola nosaukumu, liekot sludinājumu, un šis zīmols nav piedāvātajā sarakstā, sludinājums publicējas ar "Zīmols nav zināms".

Zīmols ir zināms! Es to ierakstu. Ja tas nav vortāla sarakstā, tas nebūt nenozīmē, ka tas neeksistē. Vnk pasaulē ir ļoti daudz visādu zīmolu, un ne tikai lētais TOPs, kas ir vortāla darbinieku atbalstīts sarakstiņš.




ive-ta
Sākumā tā bija, ka zīmolu saraksta kā tāda nebija, tikai aile, katrs varēja rakstīt kādu zīmolu vēlas. Tas bija iespējams un tā arī tas saraksts veidojās. Paši portāla lietotāji to, var teikt, izveidoja, papildinor ar arvien jauniem zīmoliem. Bet tas izvērtās tā, ka vienu un to pašu zīmolu katrs rakstīja pa savam un radās kļūdainas n-tās versijas vienam un tam pašam zīmolam. Par to bija daudz sūdzību, tāpēc saraksts tika piekoriģēts un nofiksēts. Joprojām sarakstā ir daudz reto zīmolu, kuru nosaukumu kāds sākumā ierakstījis, bet tgd tur ir 0 pērles. Būtu, protams, labi ja sarakstu, kaut vai ar administrācijas "svētību" varētu papildināt.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.