Pircējas
Labdien! Gribu pajautāt, kā citām pārdevejām iet šinī jomā. Man pēdējā laikā piesakās tādas pircējas , nezinu pat kā nosaukt. Izdod jautājumus aiz jautājumiem, reizēm pat muļķīgus. Cenšos godīgi atbildēt. Tad ir vēl padomāšu vai tu esi atbildējusi, gaidi atbildi, ienāk vai nu nelasa vispār vai izlada un neatbild. Es nesaprotu vai tas ir tik grūti, atbildēt. Neviens jau neuzbāžas, pati taču pieteicies, tad arī esi godīga. Es rakstu tāpēc, kad pati nekad tā nedaru vienmēr izlasu, atbildu , jo zini vik tas ir nepatīkami.
Man tieši tagad viens šāds tukšais pieteikums stāv, nāk iekšā un viss.
Un otrs pircēju veids, ka nelasa vispār informāciju kas jau ir sniegta, nosūtu kādi pakomati ir pieejami un tāpat iebliež unisend jo redz tas vis lētākais. 🤦♀️
Eh, citreiz pasmaidu par šādu cilvēku grupu, izdzēšu tos pieteikumus un aizmirstu. Nākas arī citreiz anulēt darījumu, arī nekas. Ir jāsadzīvo ar to un nav ko cepties, domāt un runāt.
Iztērēju laiku vienreiz savācot un miers. Tad uz šiem tukšajiem pieteikumiem sanāk vien kopētā konta informāciju aizsūtīt un viss.
Bija arī tā, ka gāju pretī un brauc ar jaundzimušo bērniņu cita rajona, bet cilvēks ignorēja visus izziņas.
Vienmēr atbildu,cilvēki taču aplikācijā vai e-pastā redz,ka ir ziņa,bet nē-ņemšu un ignorēšu,tas saucas-bērnudārza līmenis.
Un pārdevējām ir jāsāk dot pretī šīm "dāmām", nevis klusēt. Ja pārdevējas sāks aktīvāk izteikt savu neapmierinātību, kā arī bloķēt šādas personas, lēnā garā varbūt situācija sāks uzlaboties un nākamreiz pirms kārtējā bezjēdzīgā pieteikuma, viņas apdomāsies.
Sveiki, vai var palūgt foto uz auguma( šī ir otra pretīgā sērga). Kādam mērķim,uz kāda pamata kādam būtu jāsūta savas bildes svešām,nezināmām personām-NEKAD!