Каталог

Pircējas

Labdien! Gribu pajautāt, kā citām pārdevejām iet šinī jomā. Man pēdējā laikā piesakās tādas pircējas , nezinu pat kā nosaukt. Izdod jautājumus aiz jautājumiem, reizēm pat muļķīgus. Cenšos godīgi atbildēt. Tad ir vēl padomāšu vai tu esi atbildējusi, gaidi atbildi, ienāk vai nu nelasa vispār vai izlada un neatbild. Es nesaprotu vai tas ir tik grūti, atbildēt. Neviens jau neuzbāžas, pati taču pieteicies, tad arī esi godīga. Es rakstu tāpēc, kad pati nekad tā nedaru vienmēr izlasu, atbildu , jo zini vik tas ir nepatīkami.
Ja, tagad daudzi šādi dara. Un šis jau tāds mūžīgais jautājums, piesakās, paprasa konta nr un viss.
Man tieši tagad viens šāds tukšais pieteikums stāv, nāk iekšā un viss.
Un otrs pircēju veids, ka nelasa vispār informāciju kas jau ir sniegta, nosūtu kādi pakomati ir pieejami un tāpat iebliež unisend jo redz tas vis lētākais. 🤦‍♀️
Eh, citreiz pasmaidu par šādu cilvēku grupu, izdzēšu tos pieteikumus un aizmirstu. Nākas arī citreiz anulēt darījumu, arī nekas. Ir jāsadzīvo ar to un nav ko cepties, domāt un runāt.
dinachka
Jā, man šādi stāvēja 3 sludinājumi. Tur nevar necepties. Tu tērē laiku, raksti atbildes uz viņu uzdotiem jautājumiem, centies kā ir labāk, vēl nolaižu cenu, bet klusums. Ienāk , kāda izlasa un neatbild, kāda nelasa vispār. Vai gaida kad atdos vispār par kapeikām. Tā liekas, ka tās kas tā dara sit cenu zemē.
Nu jā, es tāpēc jau visu informāciju sarakstu kad lieku sludinājumu. Visus mērus utt. Lai lieki nav jātērē laiks šādai pircēju grupai, kas izjautāt un tad nākas vilkt to lietu ārā un katram atsevišķi veikt mērījumus.
Iztērēju laiku vienreiz savācot un miers. Tad uz šiem tukšajiem pieteikumiem sanāk vien kopētā konta informāciju aizsūtīt un viss.
dany.black
Pēdēju laiku tādus daudz, diemžēl. Arī tādi ir. Par sarunājamies tikties, un tajā diena nekādas atbildes.
Bija arī tā, ka gāju pretī un brauc ar jaundzimušo bērniņu cita rajona, bet cilvēks ignorēja visus izziņas.
L. B.
Tas nav tikai tagad ,tas ir visu laiku ,gadu pēc gada-tā ir klasika.
Vienmēr atbildu,cilvēki taču aplikācijā vai e-pastā redz,ka ir ziņa,bet nē-ņemšu un ignorēšu,tas saucas-bērnudārza līmenis.
dimants04
Tā te ir bijis vienmēr! Vakar pat: Vai pieejams? Arbildu ar jā! Izlasa-klusums-atbildes nav! Jautāju-vai interesēs-atbild:NĒ!!! 😱Lūk,šo tiešām nesaprotu- kāpēc jājautā,vai prece pieejama,ja prece pat neinteresē un netaisās to pirkt!!! Aiz gara laika,vai… Man nekad pat prātā nav nācis šādā veidā pieteikties pie precēm BEZ VAJADZĪBAS! Dīvaini!!!🤔
munkirs
Šis tiešām kaut kāds fenomens, slimība vai sindroms. Citas pat nelasa atbildi. Laikam ieiet andelē, samet kādus 10 "pieejams?" un kļūst vieglāk ap sirdi 🤣. Tādas bloķēju ar piezīmi "pieejama nelasoša kaza". Bet viņu krājums, diemžēl, ir neizsmeļams...
eliez.bazaar
Paldies par to, ka šo tēmu ik pa brīdim kāds paceļ. Ļoti maza iespēja, bet varbūt kāda no šīm nedapircējām izlasīs un sāks tomēr domāt, ka nav okei pieteikties pa labi pa kreisi un traucēt pārdevējus, tērējot viņu laiku, kad viņām nav reālu nodomu kaut ko pirkt.
Un pārdevējām ir jāsāk dot pretī šīm "dāmām", nevis klusēt. Ja pārdevējas sāks aktīvāk izteikt savu neapmierinātību, kā arī bloķēt šādas personas, lēnā garā varbūt situācija sāks uzlaboties un nākamreiz pirms kārtējā bezjēdzīgā pieteikuma, viņas apdomāsies.
dinachka
Paldies, ka pievienojaties. Jā, tā jau ir kā sērga. Protams es nesaku par to, ka cilvēks godīgi visu pajautā un patiešām vai neder vai kas cits, bet vismaz tad godīgi atbild, padies, bet es tomēr nepirkšu un slēdz pieteikumu. Bet tās klusētājas un ziņu nelasītājas, tas ir kaut kas.
rose-omeyyade
Apdomāties var tikai tas, kam ir pieejama domāšanas funkcija. Ja tāda nav iebūvēta, neko nepadarīsi. Un ko dod bloķēšana? Štancē tik jaunus profilus, tikai radot Andelei maldīgu iespaidu, ka tā ir dikti pieprasīta.
amicus-verus
Pieklājību vai nu iemācās vai nu neiemācās. Neviens taču nepiedzimst pieklājīgs. Ja cilvēks ir dzīvojis sociāli izolētā vidē, tad citādāk nevar būt.. Parasti jau patiesība ir kaut kur pa vidam. Pateicoties šādām tēmām, man tagad liekas pilnīgi normāls jautājums- "pieejams?" ,jo salīdzinot pircēju pieredzes, var nonākt pie interesanta novērojuma, ka patiešām ne viss ir pieejams, ko itkā tirgo. Kā arī ne tikai pircēji var būt nepieklājīgi, bet arī pārdevēji. Mēdz būt kaut kāds "pārākums" pet pircējiem. Ja pircējam gadās ceļā nepieklājīgi pārdevēji vairāki pēc kārtas, nu pilnīgi spēju saprast, ka pircēji paliek nepieklājīgi. Situācijas ir tikpat dažādas kā paši cilvēk. Ja nav pa ceļam, tad nav. Tas viss ir sīkums, dzīvē ir īstas problēmas! Vai zinājāt, ka Latvijā ir daudz vecu cilvēku, kuriem nav ar ko kurināt krāsnis? Ārā ir -20 un nav malkas, nu tas man liekas patiešām traki!
amicus-verus
"Bet tad ej un iepērcies veikalā",manuprāt, nav diezko pieklājīgs teikums. Kā jau iepriekš rakstīju, cilvēki dažādi! Izpratne par pieklājību arī dažāda! Arī tirgot jau ar varu nevelk.. nu ja tā paskatās uz tēmu no vairākām pusēm, ne tikai ieciklējas ar kaut kādu vienu "pareizo" viedokli.
agrita.a
Ja dienas laikā kāds nav pajautājis " vai pieejams?" vai nav noignorējis atbildi( lasi - izlicies par beigtu, neredzu, nelasu, natbildu), tad diena nav izdevusies.🤣 Man šķiet, ka tā jau ir rutīna šeit. Kas to, lai zina, kas un kāpēc? Katrs dzīvo savu labāko dzīvi, kā vēlas.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.